Skip to main content

Prima TV lansează reality-show-ul Căsătorie din prima

 
Casatorie din prima
Casatorie din prima

Casatorie din primaPrima TV lansează pe 11 iulie reality-show-ul Căsătorie din prima, o emisiune după un format danez, adaptat până acum în 15 ţări. Noua emisiune va fi difuzată  în fiecare vineri, de la ora 21.00.

Publicitate

“Căsătorie din prima este un reality-show controversat, în care oamenii se căsătoresc fără să se vadă înainte. Destine se unesc şi se destramă în această nouă producţie, ale cărei ingrediente sunt drama şi imprevizibilul", se arată într-un comunicat de presă al Prima TV.

Şase curajoşi fac cel mai important gest din viaţa lor - se căsătoresc cu o persoană necunoscută, cu ajutorul a patru specialişti. După nuntă, cuplurile vor pleca în luna de miere, iar la întoarcerea acasă se vor muta împreună.

Camerele video vor înregistra totul, de la primul sărut până la prima ceartă. Cei patru specialişti, un psiholog (Lucia Sterian), un preot (Alin Bolboaşă Şofaru), un sexolog (Evelyn Cristescu) şi un antropolog (Gabriel Stoiciu), le vor urmări toate activităţile şi le vor da sfaturi.

După mai mult timp petrecut împreună, cuplurile se vor separa, întorcându-se la familiile lor pentru a analiza situaţia. Aceştia se vor reîntâlni la tribunal, unde vor decide dacă vor rămâne împreună sau vor semna actele de divorţ.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    E grozav ca nu prezinta Andreea Raicu ; poate s-o fi "desteptat" si Virgil Iantu, sa-i dea odata papucii ipochimenei cu zambetul mai larg decat Ion Iliescu :)
  • steven steven
    nebunie curata!

Trimite un comentariu

sus