Skip to main content

Radioul Public, în campanie pentru alegerea reprezentanţilor angajaţilor. Cine sunt primii candidaţi

 

campanie CA
Foto: Pagina de Facebook Deci TVR şi RRA

Publicitate

Începe campania pentru reprezentanţii angajaţilor din radioul public. Deja, la avizierul din instituţie au apărut primele afişe de campanie.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook TVR şi RRA, în care apar ştiri şi informaţii despre cele două instituţii media publice.

Până acum, printre cei înscrişi se numără Nicoleta Balaci, jurnalist Radio3Net Florian Pittiş şi o altă angajată, Oana Rusu. Dar şi Cristian Pârvulescu şi Adrian Moise, din partea Sindicatul Unit al Salariaţilor – Radio România.

Înscrierile pentru reprezentanţii angajaţilor vor continua până mâine, la ora 16.00, urmând ca alegerile să se desfăşoare vineri.

Comitetul Director al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) a decis aseară că pot participa la alegeri doar angajaţi ai instituţiei.

Situaţia este similară cu ceea ce s-a întâmplat la Televiziunea Română unde Comitetul Director a votat un regulament care stabilea că la alegeri pot participa doar angajaţii postului public. În plus, regulamentul mai prevede că angajaţii care vor să candideze ca independenţi nu pot fi afiliaţi vreunui sindicat (detalii AICI).

Ceea ce înseamnă că Adrian Moise şi Cristian Pârvulescu nu mai pot candida întrucât nu sunt angajaţi. Contactat de paginademedia.ro, Adrian Moise a declarat că atât el cât şi Cristian Pârvulescu se vor înscrie la alegerile, iar apoi, dacă vor fi descalificaţi vor face toate demersurile legale necesare. Adrian Moise a mai spus că în ce priveşte candidaturile mai are „o surpriză”, dar a evitat să ofere detalii.

campanie radio

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus