Skip to main content

Salariile din TVR nu au fost virate angajaților. Stelian Tănase: "Oamenii își vor lua banii"

 

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Publicitate

Salariile din TVR, care, în mod normal, ar fi trebuit virate astăzi, nu au ajuns în conturile angajaților instituției.

Contactat de Paginademedia.ro, Stelian Tănase, peședintele instituției, nu a comentat situația: "Nu am nimic de spus", a declarat el. "Oamenii își vor lua banii", a continuat el.

Sunt acum bani în conturile instituției?

"Nu pot să comentez. Se știe că televiziunea are datorii de 150 de milioane de euro. Suntem în criză și în ziua de salariu. Nu poți spune că ești în criză, mai puțin în ziua de salariu", a spus Stelian Tănase.

Planurile de reorganizare a activității TVR au luat în calcul și reducerea salariilor instituției.

Săptămâna trecută, Consiliul de Administraţie al TVR a respins planul de reducere a timpului de lucru al salariaţilor de la 8 la 6 ore şi a câştigurilor lor salariale cu 20%, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Silvico, esti cumva Mirunica Munteanu sau alta dintre protejatele lui Tanse Contra-Cost? Pentru postarea asta te-a rasplatit mos Infarct cu ceva bani in plus din bugettul TVR?
  • 2 ore mai putin din 8 ore reprezinta 25%. Reducerea de 20% de fapt inseamna cresterea valorii zilei de munca cu 5%. Deci salariile vor creste cu 5% la TVR raportat la numarul de ore muncite.
  • Liviuto, de cand iti bati gura fara rost puteai sa-ti cauti de lucru la alta televiziune. A, nu stii sa faci nimic? Atunci asteapta sa-ti vina salariul din mila la tvr... Si nu mai injura, ca poate te taie de la ratie...
  • individul Tanase a aminat semnarea ordinelor de plata ca sa se razbune fiindca i-au fost date peste cap planurile de reducere a salariilor. Chira nu are nimeni ac de cojocul acestei fiinte inutile?

Trimite un comentariu