Skip to main content

VIDEO. Echipa de creaţie Discovery Romania, premiată la New York

 
Spot Discovery
Spot Discovery

Spot DiscoverySpotul produs de echipa de creaţie Discovery România în 2013 pentru promovarea seriei de programe despre asasinarea lui J.F. Kennedy a primit două trofee în cadrul galei PromaxBDA 2014 Promotion, Marketing and Design Global Excellence - Aur la categoria "Special News Report or Event Program Spot or Campaign", respectiv Bronz la categoria "Holiday/Seasonal/Special Event Program Spot".

Publicitate

Ceremonia de premiere a avut loc săptămâna trecută la New York.

Performanţa vine după ce acelaşi spot a fost premiat anul acesta la Londra, în cadrul PromaxBDA Europe 2014, la categoria "News/ information channel spots or programme campaign".

Premiile PromaxBDA sunt un reper pentru comunitatea globală a celor pasionaţi de marketing şi promovare a conţinutului video şi TV, propunându-şi totodată să recunoască inovaţia, creativitatea şi excelenţa în acest domeniu.

https://www.youtube.com/watch?v=VOS8H7dxcmc

Conceput de Adrian Luca, Creative Manager, Discovery Networks Europa de Sud-Est, în colaborare cu casa de producţie WeAreBasca şi difuzat pe Discovery Channel în noiembrie 2013, clipul aduce în prim plan, într-un mod ironic, două perspective diferite asupra anului 1963 – cea a statelor din Europa de Sud-Est, conduse de lideri comunişti, şi cea din Statele Unite, în care preşedintele era ucis. Promo-ul a fost localizat şi difuzat în România, Bulgaria şi alte ţări din Europa de Est, folosind imagini de arhivă cu lideri relevanţi de la vremea aceea, precum Todor Jivkov (Bulgaria), Gheorghiu Dej (România) şi Nikita Khrushchev (Uniunea Sovietică).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus