Skip to main content

VIDEO. Virale tari la ICEE Fest. Justin Timberlake, cum mănâncă animalele şi Imnul piţipoancelor cu dansatorul Bogdan Boanţă

 

hashtag

Publicitate

Reclame amuzante sau emoţionante, filmuleţe „făcute-n casă” sau parodii sunt câteva dintre tipologiile prezentate la seara filmelor virale, în cadrul festivalului dedicat industriei digitale, ICEE Fest. Apar în filmuleţe vedete internaţionale precum Justin Timberlake, nume locale, ca dansatorul Bogdan Boanţă în Imnul piţipoancelor, dar şi „iluştri anonimi”

Paginademedia.ro a făcut o selecţie a celor mai interesante filmuleţe rulate la seara filmelor virale.

Justin Timberlake şi Jimmy Fallon (gazda de la The Tonight show) au publicat un clip amuzant în are cei doi fac conversaţie ca pe Twitter, făcând exces de #hashtaguri.

Un tânăr s-a gândit să parodieze modul în care mănâncă animalele. Filmuleţul care a rezultat a fost vizionat de peste 100 de milioane de ori.

Serialul Walking Dead s-a promovat la New York printr-un eveniment neobişnuit. Actori îmbrăcaţi şi machiaţi ca nişte zombie s-au ascus într-o gură de aerisire şi au început să-i sperie pe trecători.

O organizaţie ecologică a lansat o campanie prin care vrea să schimbe numele furtunilor extreme de pe teritoriul Statelor Unite. Astfel, în locul numelor simple, folosite de obicei, precum Andrew, Katrina sau Sandy, să fie folosite numele politicienilor care refuză să accepte propunerile legislative legate de schimbările climatice.

Imnul piţipoancelor

Fan Paul Walker pentru că...

Justin Timberlake şi Jummy Fallon, pe limbaj de #hashtag

Cum mănâncă animalele:

The Walking Dead, campanie la New York:

Farsa Pepsi Max

Emoţionale - P&G „sponsorul” mamelor:

Fenomene extreme, cu nume de politicieni:

Dove - Plasturi de frumuseţe

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus