Skip to main content

WowBiz intră în vacanţă, iar Liviu Vârciu îi ia locul cu un show matrimonial. Teo pleacă la mare cu emisiunea

 

liviu

Grila Kanal D va trece în curând la schimbări în grila de vară. Emisiunea WowBiz, prezentată de Mădălin Ionescu, va intra în vacanţă la sfârşitul lunii iulie. Locul emisiunii-tabloid va fi luat de un show matrimonial, ce va fi prezentat de Liviu Vârciu.

Show-ul este încă în pregătire, iar reprezentanţii postului sunt în căutarea unei coprezentatoare pentru Vârciu. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri pe tronsonul lui WowBiz, de la 22.30.

În plus, tot ca ca parte a grilei de vară, Teo Show se va muta la mare, pe plaja din Mamaia. Vedeta postului va prezenta de la malul mării emisiunea sa zilnică, în perioada 30 iunie - 1 august.

Kanal D pregăteşte pentru grila de toamnă două seriale noi turceşti, dar şi două emisiuni de televiziune. Unul este talent show-ul KidSing, iar cel de-al doilea este unul de comedie şi se va numi Discote-K, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI. Pentru noua producţie, Discote-K, postul l-a cooptat pe Emanuel Pârvu, actor şi regizor, cel care s-a ocupat de show-ul În puii mei cu Mihai Bendeac la Antena 1

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus