Skip to main content

Ziarele religioase, mai bine vândute decât presa de calitate

 

ziarul lumina - foto basilicaCele două publicațiile religioase ale Patriarhiei Române sunt mai bine vândute decât orice ziar quality de pe piața din România.

Publicitate

Cotidianul Lumina s-a vândut în medie în 21.445 de exemplare, în perioada ianuarie - martie 2014, potrivit celor mai recente cifre livrate de BRAT.

În timp ce Evenimentul zilei, cel ma vândut ziar din segmentul quality, a înregistrat o medie de 13.500 de exemplare în perioada analizată.

Săptămânalul Lumina de Duminică a avut vânzări similare cu cele ale cotidianului Patriarhiei. Ziarul religios de duminică s-a vândut în medie în 21.042 de exemplare în perioada ianuarie - martie 2014.

De menționat că ziarele Patriarhiei se vând aproape exclusiv pe bază de abonamente.

Citește și:

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • cum puteti pune un asemenea titlu tendentios? dar noi avem presa de calitate in Romania? EVZ e ziar de calitate? sa fim seriosi, n-are calitate, plin de pseudo-jurnalisti.
  • Manastirile, de exemplu, sunt obligate sa isi faca abonamente. Cand merg sa ia salariile, iau si ziarul si li se opresc bani. Sa tot vinzi asa...
  • :))))))))))))))))))))) Normal, PESEDEU a dat ordin pe linie guvernamentala ca fiecare birou din institutii sa aiba cel putin un abonament la Ziarul LUMINA! Astfel, cu ziarul, ctitorim PIRAMIDA MITUIRII!

Trimite un comentariu