Skip to main content

16 Iulie. România intră în top 10 ţări europene cu cele mai mari creşteri ale publicităţii online

 
internet
internet

Publicitate

Sursa foto: es.123rf.com
Sursa foto: es.123rf.com

PUBLICITATE ONLINE. Piaţa de publicitate online din Europa a ajuns la o valoare de 27,3 miliarde de euro în 2013, după o creştere cu 11,9% faţă de anul precedent. Cele mai mari creşteri ale investiţiilor în publicitatea online au fost înregistrate în Rusia, de 26,8%, în timp ce România este pe locul 10, cu o creştere de 13%, potrivit unui raport al IAB în Europa, scrie Wall-Street.ro.


Cea mai mare creştere a investiţiilor din 2013 faţă de 2012 s-a înregistrat în Rusia, unde piaţa a urcat cu 26,8%, urmată de Turcia, cu 24,3% şi Slovacia, cu 17,3%. România se situează pe locul 10, cu o creştere de 13%, fiind precedată de Italia şi Serbia. La mijlocul clasamentului se află Ungaria, care a înregistrat o creştere de 16%.
România intră în top 10 ţări europene cu cele mai mari creşteri ale publicităţii online


MONITORIZARE SECRETĂ. British Broadcasting Corporation (BBC), cel mai mare radiodifuzor public din lume, a monitorizat în secret, în ultimii doi ani, conturile de e-mail ale angajaţilor săi, pentru a găsi "cârtiţa" care furniza informaţii confidenţiale despre organizaţie, scrie Mediafax.
Aşadar, 81 de angajaţi au avut monitorizate conturile de e-mail, începând din 2012, când au fost investigate acuzaţii de fraudă, hărţuire, luare de mită şi încălcarea confidenţialităţii, informează dailymail.co.uk.
BBC recunoaşte că a monitorizat în secret conturile de e-mail ale angajaţilor săi


BLOCARE DE SITE-URI. Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova propune într-un proiect de lege cu privire la contracararea acţiunilor extremiste şi separatiste trimis Parlamentului, blocarea site-urilor care conţin informaţii extremiste, notează Mediafax.
Portalul UNIMEDIA notează însă că documentul trimis de Serviciul de Informaţii şi Securitate Parlamentului conţine prevederi care oferă instituţiei dreptul să blocheze orice site de ştiri, inclusiv reţele sociale precum Facebook, Twitter, unde sunt postate comentarii cu caracter extremist.
Chişinăul pregăteşte blocarea site-urilor care conţin informaţii extremiste

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus