Skip to main content

Andrei Bădin, suspendat de pe postul B1 TV pe perioada anchetei

 
andrei-badin-4100_01
andrei-badin-4100_01

Andrei BadinÎn urma informaţiilor apărute în presă privind o posibilă punere sub învinuire penală a jurnalistului Andrei Bădin, B1 TV a hotărât ca, până la clarificarea situaţiei de către organele competente, să suspende atât apariţia sa în emisiunile televizate ale postului cât şi implicarea în deciziile editoriale.

Publicitate

"Andrei Bădin beneficiază în mod firesc de prezumţia de nevinovăţie şi suntem convinşi că va lămuri acuzaţiile care i se aduc. Totuşi, din respect pentru telespectatorii noştri, simpla suspiciune de încălcare a codului deontologic al profesiei de jurnalist ne-a determinat să luăm, de comun acord cu Andrei Bădin, decizia de retragere a sa din emisiunile postului", se arată într-un comunicat de presă al postului B1 TV.

CONTEXT. Jurnalistul Andrei Bădin, de la B1 TV, despre care presa a scris că ar fi urmărit penal pentru luare de mită, nu mai apare pe sticlă momentan.

Realizatorul emisiunii Aktualitatea B1 a intrat de marţi în concediu, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Andrei Bădin are calitatea de suspect în dosarul în care este urmărit penal Adrian Duicu, fostul şef al consiliului judeţean al Mehedinţi, conform Gandul.info

Duicu a susţinut în faţa procurorilor DNA că i-ar fi dat bani prezentatorului TV Andrei Bădin pentru a nu face o emisiune despre ministrul mediului Rovana Plumb, mai precizează sursa citată. 

Duicu i-ar fi transferat prezentatorului Andrei Bădin suma de 5.000 de lei ce ar fi reprezentat plata pentru ca acesta să nu facă dezvăluiri despre Rovana Plumb de la PSD. În dosar sunt interceptări în cauză, arată Gandul.info.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    O minciuna . La b1 nu sa spus asa ceva .
  • Livia Pila Livia Pila
    Suspendat pe viata.

Trimite un comentariu

sus