Skip to main content

Antena 3 dă în judecată B1 TV şi pe Sorin Oancea şi cere daune de jumătate de milion de euro

 
oancea
oancea

oanceaAntena 3 a anunţat că a decis să acţioneze în instanţă postul de televiziune B1 TV şi pe directorul acestuia, Sorin Oancea,, „pentru prejudicii morale majore”.

Publicitate

Comunicatul instituţiei nu spune nimic concret despre emisiunile sau subiectele care au deranjat postul Antena 3.

„Acuzaţiile sunt de difuzare de informaţii neadevărate, interpretare inexactă a faptelor şi situaţiilor, precum şi acreditarea unor opinii fără suport factual drept fapte”.

„Postul de televiziune B1 TV a fost notificat anterior în nenumărate rânduri să înceteze faptele de lezare a drepturilor Antena 3 S.A. Aceste aspecte au fost însă ignorate, ba chiar a fost observată o acutizare a poziţionării demersurilor jurnalistice făcute împotriva Antena 3 S.A în zona delictuală.

„Ca urmare a prejudiciilor morale majore cauzate prin încălcarea repetată a drepturilor de imagine în cadrul emisiunilor difuzate de postul de televiziune B1 TV, Antena 3 S.A. cere daune de 500.000 de euro”, se arată în comunicatul Antenei 3.

B1 TV a difuzat în ultima perioadă o serie de emisiuni despre un teren de 2.600 de hectare din judeţul Giurgiu, pe care Dan Voiculescu l-ar avea în arendă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unul unul
    Exista un conflict intre Voiculescu (A3) si Sorin Oancea. De cand a plecat Oancea din Antena, Voiculescu refuza sa-i dea dividentele (cred ca asa se numesc), el avand pana acum cateva luni, 25% din A3. Ac cateva luni Oancea a mai ramas cu 1% sau nici atat. Nu stiu daca a fost platit, daca i s-a cumparar partea. In nenumarate randuri veneau avocatii lui Oancea in sediul din Baneasa. Stati linistiti, asta nu are legatura cu nici o "lezare".
  • adela adela
    care-i problema ta? au tot dreptul sa o faca daca se considera prejudiciati. Altii pot sa-i dea pe ei in judecata, atunci cand considera ca au derapat.
  • Radu Radu
    Cat tupeu au latrinele? Cum naiba de plangi de "lezare" cand la ei in trustul santajist se practica zilnic lezarea persoanelor incomode, la comanda!!
  • Andrei Andrei
    Sa il fereasca D-zeu de justitie pe simplul cetatean! In curand tribunalele o sa fie pline cu potentati fomisti care isi dau la gioale.
  • parerea mea parerea mea
    Nu pot sa nu remarc un lucru: atunci cand cineva (Kovesi este doar ultimul exemplu, au mai avut si mai au procese cu diverse personae fizice si juridice) ii da in judeca pentru ca imaginea I-a fost terfelita in "tocsourile" A3, gadea ne spune invariabil ca "este o incercare de intimidare a jurnalistilor, de impunere a cenzurii".
    Cand ei fac acelasi lucru (asteptam sa vedem motivul) impotriva unor colegi din presa (si nu-i prima data), oare cum va justifica gadea?
  • Pusa Pusa
    nu se pune, ca merg Gadea si Badea la CNA si ii iau la bataie (nu asa s-a prelungit licenta Latrinei3?) Si au fost si in direct...Antenele au voie sa arunce cu noroi in oricine, dar dau in judecata repede daca cineva se ia de Famiglia lor.
  • alex alex
    Vai,dar ce se ataca lucratorii latrinelor cand se iau unii de ei.Pai la rahatul pe care-l vidanjeaza zilnic in spatiul public,latrinele ar trebui sa plateasca miliarde de euro daune morale.

Trimite un comentariu

sus