Skip to main content

AUDIENȚA PAMFLETELOR. Cine are mai mulți telespectatori, Badea, Banciu sau Pătraru? În gura presei, învingătoare la puncte de rating

 
AUDIENȚA PAMFLETELOR. Cine are mai mulți telespectatori, Badea, Banciu sau Pătraru? În gura presei, învingătoare la puncte de rating
mircea-badea-dragos-patraru-radu-banciu

Colaj Radar de Media
Colaj Radar de Media

Publicitate

Cum s-a dat bătălia între cele trei emisiuni pamflet pe terenul audiențelor, în luna iunie? Mircea Badea, de la Antena 3, are cei mai mulți telespectatori pe minut dintre toate emisiunile intitulate "pamflet". Urmează Dragoș Pătraru, de pe România TV și Radu Banciu, de la B1.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiența celor trei emisiuni-pamflet difuzate la posturile de știri Antena 3, România TV și B1 TV.

De menționat că cele trei emisiuni nu se suprapun în totalitate.

O altă mențiune importantă: în luna iunie, multe dintre meciurile de fotbal de la Mondialul din Brazilia au fost difuzate de TVR 1 de la ora 23.00, când încep emisiunile pamflet.

În gura presei, prezentată de Mircea Badea pe Antena 3, a fost cea mai urmărită emisiune-pamflet în luna iunie, cu o medie de 258.000 de telespectatori în fiecare minut, la nivel urban.

Producția prezentată de Badea este urmată de cea de pe România TV, Starea Nației. Emisiunea realizată de Dragoș Pătraru a avut luna trecută o medie de 151.000 de privitori de la orașe.

Lumea lui Banciu, de la B1 TV, a avut o medie de 124.000 de telespectatori pe minut, la edițiile din luna iunie.

Audiența emisiunilor-pamflet în luna iunie, la nivel URBAN:

Emisiune   Post   Nr persoane   RTG%  
In gura presei Antena 3 258.000 2,6
Starea Natiei Romania TV 151.000 1,5
Lumea lui Banciu B1 TV 124.000 1,2
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Banciu este muuult mai bun decit descompusul de labadea, pe Banciu putini oameni il inteleg pentru ca este un om citit, are cultura generala foarte multa iar descompusul labadea este teleghidt de securistul varanu.Bravo Rad Banciu ai putini dar buni.calitatea conteaza mult.
 • nu banciu, Badea. Si Badea mai si canta si danseaza si spumega impotriva tuturor alaturi de Gadea. Dati-le apa la moara, aste puncte de rating pot fi masluite usor...nu le luati chiar de bune. Cu un calculator deschis in timpul emisiunii poti sa faci ca si cum zeci de milioane de somnambuli s-ar uita la programul tau si daca nici magazia lui Felix n-are asa ceva....
 • si nici unul din ei nu face spagatul...odihniti-va oameni buni la ora aia...sau nu aveti serviciu la care sa mergeti a doua zi? Sau daca mergeti, aveti pat ca sa recuperati orele pierdute in fata a trei habotnici? Somnul ratiunii naste monstrii.....si cand va uitati la asa zisele emisiuni ratiunea voastra doarme
 • bravo keres...informeaza-te din Badea. Singura lui propozitie care acum se potriveste cel mai bine a fost: "avem o tara minunata...pacat ca e locuita"...in rest totul e desertaciune, inclusiv spagatul "Badea" - e patentat?
 • Informarea corecta a publicului, dorinta pentru adevar si dreptate ar trebui sa primeze in mass media. Dar in Romania cei din mass media se lupta pentru pupatul in dos sau satisfacerea patronului ori a politicii editoriale dictate de cel sau cei de la putere/butoane.
 • banciu a reparat strazile
  banciu ne-a scapat de cainii vagabonti
  banciu a crescut salariile
  banciu a ajutat-o pe halep

  banciu presedinte! sau macar primar! in vaslui?
 • Ei da, e mai bine sa fii prezent la o dezbatere de inalt nivel intelectual, un florilegiu de cultura si citate din clasici, o desfatare de metafore si farmec inedit decit sa stai in aer liber, sa-ti aerisesti mintea dupa o zi de munca si sa te uiti la un eveniment care si asa ne napadeste, e o data la 4 ani, prea mult. Se si vede: in tribunele din Brazilia, unde sunt niste nenorociti din toata lumea (si judecind dupa preturi, pentru europeni un voiaj costa cam 5.000 de euro) e vorba numai de asistati social! Si, inca o data, corecta observatia lui stefan, rigiitul in public nu-i frumos, mai bine pe ascuns, acasa. Eventual pe vreun site...

Trimite un comentariu