Skip to main content

Ce mai fac foştii concurenţi de la Vocea României

 
The Voice
The Voice

The VoicePro TV anunţă că foarte mulţi dintre foştii concurenţi de la Vocea Românie îşi urmează visul de a cânta şi au proiecte importante cu case de producţie mari sau featuring-uri cu artişti consacraţi.

Publicitate

Andrei Chermeleu şi Stella Anita lucrează în momentul de faţă cu Boier Bibescu, care este un sub-brand al Hahaha Production. Au compus împreună linii melodice atât pentru ei, cât şi pentru alţi artişti şi pregătesc noi single-ur. Andrei a lansat de curând o piesă cu Doc, un single în engleză pentru piaţa muzicală din strainătate - Hear me out - şi lucreză la o nouă surpriză.

Marius Marin, şi el concurent al Vocii şi finalist în sezonul al treilea, a semnat un contract cu casa de producţie RedClover Media şi a lansat o melodie, mai exact un featuring cu Cristina Spătar, intitulat "Povestea noastră".

Printre concurenţii din sezoanele trecute, care se bucură de succes în momentul de faţă şi au semnat contracte importante cu case mari de discuri, se află Iulia Puşchilă, Anthony Icuagu şi Loredana Ciubotaru. Cei trei colaborează în prezent cu Universal Music, respectiv Global Records.

La fel şi Iulia Dumitrache, una dintre cele mai surprinzătoare prezenţe ale sezonului trecut, şi-a lansat deja un prim single numit KO, impreuna cu Lanoy Production.

The Voice este un format internaţional cu o popularitate imensă, care a câştigat în ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).
“Vocea României” - Doar Vocea contează!

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tabloidus Tabloidus
    Corecto
  • lucian lucian
    Articol de PR scris pe genunchi. UItati-va in urma cum se faceau articolele de PR pe vremea lui Sarbu. Ramane de vazut la toamna daca aceste articole au ajutat sau nu promovarea acestui show.
  • Dan Dan
    Niciun castigator al vreunui concurs de talente de pana acum nu a reusit sa atinga succesul pe care ar fi trebuit sa il obtina. Dupa ce castiga parca dispar si se intorc dupa un an cu o melodie mediocra. Nu e de mirare, avand in vedere ca cei care au castigat Megastar si Vocea Romaniei au semnat cu Universal Music Romania, cam cea mai obosita si lenesa casa de discuri. Trist, avand in vedere ca Universal e ditamai brandul. Nici cei de la X Factor nu stau prea bine.
    Parca mai mult succes au cei care nu castiga, sau cel putin asa mi se pare xD
  • emi emi
    nu neaparat castigator dar participant - Oana Radu
  • geo geo
    Nu tin minte sa existe vreun cistigator al editiilor de pina acum de la Vocea Romaniei care sa fi reusit in cariera muzicala...sau macar sa lanseze un hit de succes...
  • Mihai Mihai
    Numai castigatorii nu fac mare lucru ca ii tine Brenciu pt el la concertele lui de coveruri ;) E problema lor sau casele de discuri nu sint interesate de voci ? cei de la X Factor ce mai fac ( Leonte si rockerul ala care credeam ca va face cariera solo ) ? De Ristei stim ca avea concerte in puburi inainte de xfactor .

Trimite un comentariu

sus