Skip to main content

Cristina Zegheru a renunţat la funcţia de director general în cadrul grupului Europa FM şi Radio 21

 
Cristina Zegheru
Cristina Zegheru

Cristina Zegheru Cristina Zegheru a decis să părăsească funcţiile de director general în cadrul grupului Europa FM şi Radio 21, după16 ani în care a lucrat la grupul Lagardere Active Radio Internaţional în România.

Publicitate

“Am crescut odată cu Radio 21 şi Europa FM şi a fost una dintre cele mai efervescente perioade din cariera mea, dar am decis să accept preluarea unui nou proiect, care sunt convinsă că îmi va aduce noi satisfacţii. Le mulţumesc colegilor şi colaboratorilor, tuturor celor care au fost alături de mine în călătoria începută în urmă cu 16 ani şi sunt convinsă că echipa pe care am format-o va duce mai departe proiectele pe care le-am gândit împreună şi va menţine la aceleaşi înalte standarde calitatea programelor posturilor de radio” a declarat Cristina Zegheru.

Daniel Galinski, director general LARI, îi mulţumeşte Cristinei Zegheru “pentru rolul său important în dezvoltarea activităţii radiourilor LARI în România. Sub conducerea sa, grupul Europa FM şi Radio 21 a ajuns să se impună drept un lider influent al sectorului media din această ţară.”

Europe Developpement Internaţional-R şi Radio 21 sunt filiale ale Lagardere Active Radio International, parte a grupului francez de media Lagardere, grup cotat la Bursa din Paris.

LARI a intrat pe piaţa din România în anul 1998 şi nu intenţionează să îşi reducă prezenţa în spaţiul românesc, mai mult, îşi menţine strategia de a deveni o prezenţă tot mai puternică. Plecarea Cristinei Zegheru din funcţia de CEO deţinute în cadrul radiourilor din România nu afectează planurile pe termen lung privind sporirea investiţiilor în mediul audiovizual şi online din România

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus