Skip to main content

Dan Voiculescu a dat în judecată mai mulți jurnaliști, printre care Robert Turcescu și Dan Andronic

 

dan voiculescu
Dan Voiculescu, în război cu presa. Fondatorul Intact a acționat în instanță mai mulți jurnaliști, printre care Robert Turcescu, Dan Andronic, dar și ziariști de la Deutsche Welle, potrivit DailyBusiness.ro.

Publicitate

Omul de afaceri a înaintat, prin casa de avocatură care îl reprezintă, trei dosare la Tribunalul București la data de 28 iulie.

Toate trei au ca obiect „acțiune în răspundere delictuală”.

Unul dintre dosare îi vizează pe jurnaliștii de la Evenimentul zilei. Astfel, potrivit site-ului Tribunalului București, pârâții sunt Editura Evenimentul și Capital, Dan Andronic (patronul companiei), Virgil Munteanu (administratorul societății) și jurnaliștii Ionel Stoica, Marian Pavalasc, Cătălin Antohe.

Într-un al dosar, depus tot pe 28 iulie, Voiculescu îl cheamă în instanță pe jurnalistul Robert Turcescu, de la B1 TV, care a făcut o serie de dezvăluiri la emisiunea sa, Sub semnul întrebării.

În cel de-al treilea dosar vizați sunt cei de Deutsche Welle, portalul de știri al radioteleviziunii din Germania, site care are și o variantă în limba română.
Voiculescu a anunțat încă de acum două săptămâni că intenționează să-i dea în judecată pe cei de la Deutsche Welle, pentru că au scris despre el un articol „urât și murdar”, potrivit fondatorului Intact.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu