Skip to main content

Dan Voiculescu anunţă că dă în judecată Deutsche Welle: Au scris un articol foarte urât, murdar despre mine. Au depăşit orice limită

 
 DAN VOICULESCU
DAN VOICULESCU

 DAN VOICULESCUDan Voiculescu s-a prezentat, în această dimineaţă, la sediul Poliţiei Ilfov, pentru un control judiciar. Cu această ocazie, el a anunţat că va da în judecată publicaţia Deutsche Welle, nemulţumit de articolele care s-au scris la adresa lui, scrie Evenimentul zilei.

Publicitate

„Deocamdată ieri s-a semnat un proces împotriva lui Deutsche Welle, o istituţie serioasă de felul ei. Dar există un om acolo, Petre Iancu, care are un director, care probabil vor trebui să plătească 400 de mii de euro. O parte din aceşti bani, dacă nu chiar toti vor fi direcţionaţi către Academia Media, pentru tinerii care vor să intre în media. Vor fi burse gratuite”, a declarat Dan Voiculescu.

Acesta este nemulţumit de un articol pe care publicaţia l-a scris, referitor la el şi i-a acuzat pe jurnaliştii Deutsche Welle că "au depăşit orice limită".

Contactat de B1 TV, redactorulo-şef al redacţiei în limba română a publicaţiei Robert, Schwartz, s-a arătat surprins de gestul omului de afaceri:

„Probabil că este obişnuit cu un stil de lucru la antenele pe care le patronează. La noi se lucrează onest, de aceea sunt luat prin surprindere şi aştept să văd la ce se referă concret domnul Voiculescu. Dar ştiind articolele noastre, îmi dau seama că exagerează ca de obicei”, a declarat Schwartz pentru B1 TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    pe unii adevarurile ii jignesc.
  • ioana ioana
    Isi smulge parul de pe cap Mircea Badea & comp.
    Vaide capul lor. Sa vedeti ce urmeaza.
    sI Abraham- MILITIANUL SECURIST, in curand, va fi la racoare alaturi de HOTUL-SECURIST-PENAL VOICULESCU.
  • Ion Postacu Ion Postacu
    Carmen, mai citim si noi o data textul, pls?
  • Observator Observator
    DV vs DW? Cool! :-)))))))))))))
  • tweety tweety
    Felix, ce tare esti. Da-le-n gura ca la coasa sa le intre creierii in cap! Sa nu uiti sa stingi lumina cand te saturi de Romania. Nu de alta dar o sa-i vina factura lui Gadea si n-are rost sa cheltuie aiurea.
  • Cristi Cristi
    DW e publicatie?
  • Andrei Andrei
    Asta crede ca la nemti merge cu amenintarile si santajul, cum merge la el la antene.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Pai daca il are avocat pe Abraham, care a facut dreptul 3 ani la Baneasa, scoala de ofiteri de interne (atunci, impreuna, militie si securitate) si 2 ani la "transfer", un fel de completare la facultatea din Bucuresti asa spune! Procesul se tine la instanta de la domiciliul piritului. De 2.200 de ani, un principiu care protejeaza una din parti, altfel un sonat ar distruge oamenii, chemindu-i prin toata tara! In cazul asta, lumea! Oricum, el nu poate iesi nici pina la Ruse... Penibil! Nu va mai luati dupa "sa dam presei carnita", diversiune idioata...
  • Maria Maria
    Am un deja-vu, am mai postat un comentariu asemanator, insa e greseala de tipar sau de vorbire: "Dar există un om acolo, Petre Iancu, care are un director, care probabil vor trebui să plătească 400 de mii de euro." ?
  • spagatistu spagatistu
    Acum ar trebui sa ne explice varanu' cum sta treaba cu intimidarea presei. De cate ori cineva da in judecata vreun membru al cocinei de la A3, sar cu totii sa spuna ca este o incercare de intimidare, da' ca ei nu se lasa.

Trimite un comentariu

sus