Skip to main content

Intact vrea să lanseze o reţea de cablu în Bucureşti

 
sediul Intact
sediul Intact

sediul IntactIntact Satellite, parte a grupului Intact, a depus la Consiliul Naţional al Audiovizualului documentaţia în vederea obţinerii aviz de retransmisie pentru o reţea de cablu. Potrivit informaţiilor obţinute de paginademedia.ro, reţeaua va purta numele de CATV Intact Cable, iar acoperirea va fi, pentru moment, zona Bucureşti.

Publicitate

Data lansării nu este cunoscută încă, însă Consiliul Naţional al Audiovizualului urmează să facă un raport de inspecţie, aşa cum cer reglementările.

Potrivit documentaţiei,CATV Intact Cable are în jur de 35 de acorduri de retransmisie (inclusiv posturile din lista must carry).

Paginademedia.ro a anunţat încă din luna mai a acestui an că Intact Satellite a obţinut dreptul de a fi distribuitor de programe. Potrivit ANCOM – Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, societatea a obţinut la 8 mai dreptul de a opera pe două tipuri de reţele sau servicii de comunicaţii electronice. Printre acestea: distribuţia de programe TV.

Cele două drepturi obţinute de Intact Satellite:
- Servicii de comunicaţii electronice destinate publicului: Retransmisia serviciilor de programe media audiovizuale liniare către utilizatorii finali
- Reţele publice de comunicaţii electronice: Reţele publice terestre cu acces la punct fix sau cu mobilitate limitată.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pusa pusa
    Cine va muta de pe Antene va fi ascultat si urmarit penal in urma sesizarilor facute de doctor...Programele obligatorii A1, A3, vor fi comutate automat dupa 30 de minute pe alt program, daca utilizatorul insista sa mute canalul, ecranul se va umple cu imagini ale scumpului Voiculescu "periat" bine de Gadea si Badea...Bafta Intact, sa puneti pe langa microfoane si camere de luat vederi in baxa aia de cablu...
  • Cristi Cristi
    Economic vorbind, cine si-ar face abonament la nenea asta?
    Firmele de cablu dau net si telefonie pe langa semnal tv. Mai precis, semnalul tv a ajuns produs secundar pe langa net.
    Bucurestiul e orașul care înghite firmele mici, de cartier... daca Intact crede ca, si se poate impune, ii urez mult succes. :)
  • batranul de la Bucuresti batranul de la Bucuresti
    Faci agitatie de doi lei, ca sa muti atentia de la Basescu, Udrea, Videanu, Blejnar, Bercea, justitia basizata 100%.
    Mai zbate-te, ca n-ai reusit.
  • Marius Marius
    Eu as spune ca va intra si in casa varanul (cel drag, comunist, securist, etc)
    ATENTIE la aparatura din casa !
    Nu va lasati ascultati ...
    ;-)
  • Andrei Andrei
    Imi plac foarte mult comentatorii "polarizati" care orice ar avea de zis se folosesc de epitete gen "varanul", "bombonel", "felix" doar pentru ca le-au auzit la mai-marii "polarizati" ai vremurilor.
    In rest, inteleg energiile astea varsate pe diverse site-uri, dar parca nu le pricep. Adicatelea, daca esti platit sa faci asta...te inteleg...trebuie sa manance si gura ta o paine.
    Dar daca o faci din convingere, tare mi se pare ca e ca si cum te-ai masturba. Daca esti atat de nervos... ia taurul de coarne, arma in mana, piatra de pe jos, bordura de la marginea drumului sau orice ti se pare mai potrivit si fa-ti dreptatea de care ai nevoie. Totusi, fii pregatit sa suporti consecintele.
    Spor!
  • Capsunarul Capsunarul
    vorba lui Costin (prietenul tău de mai sus): Nu-ti place nu te uita. Scurt pe doi. Lasa vrajeala ieftina de mahala...
  • unul mai tanar unul mai tanar
    Desi nu se face sa raspunzi in locul altuia, am sa imi asum acest risc, ca nu te pot lasa -mai la varsta talica- sa te zbati in ghearele neintelegerii.
    Nastase este cel mai corrupt prim ministru din Europa contemporana, care a vandut tarisoara asta pe mai nimic, pentru propriul lui interes.
    Voiculescu este unul care -pe langa faptul ca si-a construit imperiul cu ajutorul si pe banii fostei securitati,-mai este si un turnator ordinar, care si-a turnat rudele pentru a-si dovedi atasamanetul fata de "cauza".
    Nu stiu ce as fi fost eu sau cel fara de nume daca nu existau bombonel si varanul, dar ce-ti pot spune cu siguranta este ca din cauza celor 2 indivizi, copiii si nepotii mei, ai tai si ai multor altor milioane de romani vor trai mult mai greu, in timp ce printisorii bombonicii si iubitele cofetarilor se vor desfata pe banii furati acestei tarisoare.
    Dupa tine ar trebui sa nu ne pese de nenorocitii care distrug tara, indifferent ca-i cheama Nastase sau Basescu, ca oricum nu ne facem fotbalisti sau cantareti daca suntem nemultumiti de ei.
    Ma mir sincer cum de-ti sta capul dintr-o bucata de atata intelighenta ce sta sa dea p'afara! Pune un colier, sa nu ai fo' surpriza!
    Dar cum acest in acest site nu ar trebui sa comentam politica, ar fi fost normal sa te referi la continutul articolului, asa cum de altfel a facut si cel care ti-a blocat neuronul intelegerii.
    Ca-ti place sau nu, comentariul lui referitor la tema articolului este correct si denota faptul ca are habar de ce scrie.
    Este stiut ca TURNATORUL (sic) Felix vrea sa iasa din must carry si incearca sa-si acopere spatele pentru cazul in care cablistii nu vor dori sa-i dea bani pentru a retransmite posturile Intact, asa cum a patit pe DTH.
    Cel mai probabil ca acest demers este unul mai degraba destinat a impresiona cablistii slabi de inger, deoarece este greu de crezut ca dispune de sutele de milioane de euro necesare dezvoltarii unei retele de CATV la nivel national.
  • Daniel Daniel
    I-auziti. Latrina3 vine prin pamant.
  • Costin Costin
    Nu-ti place nu te uita. Scurt pe doi. Lasa vrajeala ieftina de mahala.
  • batranul de la Bucuresti batranul de la Bucuresti
    Era o baba, la tara, demult, la fel de suparata ca tine, pe alt om din sat.
    Dar baba aia, cand se isteriza in mijlocul ulitei, zicea ca merge si aprinde zece lumanari la biserica sa vina toate nenorocirile pe ala.
    Tu esti mai modern, cu internet, vorba aia, alta epoca.
    De ce esti tu atat de suparat pe Nastase&Progeniturile si Varanul Toxic? Trebuie sa fie ceva foarte important!
    Probabil ca daca nu existau Nastase si Varanul ai fi fost un fotbalist mai bun ca Maradona, un cantaret mai celebru decat Elvis, ori poate ai fi fost Presedintele Americii.
    Asa ai avut tu ghinion in viata, ce sa-i faci...
    Mai scrie pe-aici, dar nu-ti pierde speranta.
  • noName noName
    Varanul e un cel mai toxic produs rămas în viaţă din era comunismului. Nici vorbă de diplomaţie sau etică profesională, ameninţări, şantaj, contrângeri, etc, cu de astea se ocupă el. Când a văzut că nu a reuşit să intre cu "vorba" pe DTH aplică metoda "pumnului în gură": îşi face el DTH şi CATV. Norocul nostru e că o să bucure viermii de el la 2 metri în jos că nu apucă el prea multe cablu să întindă. Rămâne de văzut cât de veninoase sunt progeniturile lui căci la Năstase se vede deja că are urmaşi pe măsură.
  • alex49 alex49
    Felix isi doreste sa isi scoata posturile de la retransmisie si sa se imbulzeasca lumea sa dea banii la propria lui firma de cablu/satelit ca sa ii vada pe Capatos si Gadea.
    Apropo de abonamente, are cineva idee cati oameni dau 10 lei pe luna sa vada reluari la AntenaPlay?
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    I-auziti, baseilor!

    In curand, Varanul vostru cel drag va baga cablu. :)

    Pregatiti-va mufele. ;)

Trimite un comentariu

sus