Skip to main content

MUTARE. Pro TV vrea să înregistreze la OSIM numele Dansez cu staruri şi Dancing with the stars

 
MUTARE. Pro TV vrea să înregistreze la OSIM numele Dansez cu staruri şi Dancing with the stars

dansez

Publicitate

Pro TV vrea să înregistreze mărcile Dansez cu staruri şi Dancing with the stars. Compania a depus o solicitare în acest sens la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci în data de 3 iulie.

Tot Pro TV mai vrea să înregistreze şi denumirile Dansez cu vip-uri şi Dansez cu stele.

Este o mutare cel puţin interesantă având în vedere că formatul Dancing with the stars a fost achiziţionat de către Antena 1.

Cert este că Pro TV va avea o emisiune cu dans, după cum anunţau recent reprezentanţii postului. În plus, paginademedia.ro a anunţat în urmă cu două săptămâni că postul a reînnoit licenţa pentru emisiunea Dansez pentru tine (detalii AICI).

UPDATE. Contactaţi de paginademedia.ro, reprezentanţii postului au refuzat să facă vreun comentariu.

pro tv

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Didi, dar ce sigur(ă) ești tu! Vrei să spui că eu n-am voie să înregistrez Budweiser la OSIM (care se ocupă strict de România) doar pentru că există în US? Ce-mi plac mie oamenii ăștia care spun povești cu atâta pasiune încât ajung și ei să creadă ce zic, chit că nu se bazează pe cunoștințe...
  • didi didi
    o prostie, nu se va aproba in veci. numele original e inregistrat in state, iar proprietatul poate vinde formatul oricarei televiziuni din lume, inclusiv din romania. in felul asta oricine are contract poate organiza showul, deci nimeni nu poate inregistra numele la osim. punct.
  • marius marius
    Sunt unul dintre fanii inraiti ProTv...dar sincer!? dansez cu vip.uri/staruri..nu mi se par alegeri inspirate pentru un show de televiziune; adica nu mi se pare ca suna bine in rom
  • andi andi
    E o chestiune atat de banala... vai nu se va numi Dancing with the Stars
    sau Dansez cu staruri... ce drama... vai PROTV a trebuit sa aduceti un lituanian pt asta :))))
  • dariu dariu
    americanii au treaba cu osim.ro? numele nu va putea fi folosit de a1 in romania. daca-si fac in alta tara televiziune, ceea ce m-ar bucura teribil, n-au decat sa foloseasca acel nume.
  • Pusa Pusa
    Dancing with the Star e o emisiune din state, de ce ar inregistra numele la OSIM? Ca sa nu-l mai foloseasca nici americani?
  • danut danut
    da numele nu e al prosteve ului e numele emisiuni din america
  • andy andy
    mi se pare o miscare legitima,nu mi se pare corect ca antena1 sa profite de renumele unei emisiuni de pe alt post.daca vrea sa depaseasca pro-ul va trebui sa mai muncesca ,pro-ul are ce antena 1 nu are si anume know-how-ul unei afaceri media.

Trimite un comentariu

sus