Skip to main content

Narcisa Iorga, la DNA: Laura Georgescu trebuia să demisioneze din momentul apariţiei înregistrărilor audio

 
narcisa iorga_EVZ
narcisa iorga_EVZ

narcisa iorga_EVZNarcisa Iorga, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a venit azi la DNA pentru a fi audiată ca martor în cazul plângerii depuse împotriva Laurei Georgescu, ea declarând că preşedintele CNA trebuia să demisioneze din momentul apariţiei înregistrărilor audio, relatează Mediafax.

Publicitate

Narcisa Iorga a spus, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a fost chemată pentru a da declaraţii în calitate de martor în cazul plângerii depuse de deputatul PPDD Liliana Mincă împotriva Laurei Georgescu.

Iorga a precizat că doreşte să dea o declaraţie completă, pentru a elucida o situaţie "absolut inadmisibilă".

Întrebată dacă Laura Georgescu ar trebui să demisioneze, Iorga a spus că şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului ar fi trebuit să-şi dea demisia încă de la momentul apariţiei primelor înregistrări, precizând că aceasta a pus CNA într-o situaţie ruşinoasă.

La DNA a venit şi Florin Gabrea, pentru a da declaraţii ca martor în acelaşi dosar.

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, a fost audiată ieri la DNA.

Tot miercuri au fost audiaţi ca martori şi alţi membri ai CNA, respectiv Valentin Jucan, Răsvan Popescu, Viorel-Vasile Buda şi Christian Mititelu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mm Mm
  Nu inteleg de ce le platim salarii grase acestor cutre.
 • Justitiarul Justitiarul
  O lasa pe Gubernat la sfarsit? asa e ori de bine (adica o vizeaza si pe ea pentru bulau), ori e de rau, adica vor sa o sara.
 • Justitiarul Justitiarul
  Si Gubernat trebuia sa demisioneze la aparitia inregistrarilor. Ca ea o tot batea la cap pe Georgeasca ca e prietena cu unu... si daca nu vrea sa ia calculatoare pe moka...
  http://www.petitieonline.com/signatures/premierul_victor_ponta_sa_ceara_monicai_gubernat_sa_publice_cv-ul/

Trimite un comentariu

sus