Skip to main content

Ovidiu Ioaniţoaia, pentru a patra oara în juriul care alege cel mai bun fotbalist european

 
ioanitoaia - sursa - kmkz
ioanitoaia - sursa - kmkz

ioanitoaia - sursa - kmkz

Publicitate

Ovidiu Ioaniţoaia, directorul cotidianului Gazeta sporturilor, este pentru a patra oară consecutiv în juriul care va alege cel mai bun fotbalist din Europa în anul 2013.

Procesul de vot la care va participa Ovidiu Ioaniţoaia (singurul jurnalist din România membru al juriului) se va desfăşura la 27-28 august în Monte Carlo.

UEFA şi European Sports Media se ocupă de organizarea evenimentului care desemnează cel mai bun fotbalist din Europa pentru anul 2013.

Până la votul din 27-28 august, are loc o sesiune preliminară, în care juraţii din fiecare ţară îşi trimit opţiunile. La sfârşitul lunii august, se alege câştigătorul şi are loc festivitatea de premiere.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mishu Mishu
  Stratoane, te-ai sculat prea de dimineata? Ioanitoaia nu e evreu, dupa cum nu e nici oltean. Ai vazut tu evrei nascuti in familie de tarani la Peris si crescuti la Giurgiu? Nu, deci, nu ai nimerit-o.
 • Straton Straton
  Cum e unul mai destept si mai umblat musai sa fie evreu. Mai sunt putini, dar buni.
 • murgu murgu
  Ioanitoaia e si azi liderul presei sportive romanesti. L-am urmarit la tvr in timpul mondialelor si am vazut un om pregatit si cu sarm. Poanta cu Poarta Alba a facut toti banii.
 • Gabi Gabi
  Cu oameni ca dumnealui mai scoatem si noi capul in lume!
 • patrik patrik
  70% din ei voteaza pe cine prefera ,restul voteaza dupa performante .au fost atatea cazuri cand unii jucatori au evoluat f slab dar au castigat un premui individual ultimul fiind messi care a fost total pe dinafara in meciurile decisive ale argentinei dar castigat balonul mondialului doar pentru ca e messi .urat
 • Loulou Loulou
  Ioanitoaia merita pentru ca e cel mai stilat dintre toti si vorbeste 4-5 limbi straine.

Trimite un comentariu

sus