Skip to main content

Poftiţi pe la noi, cifre mai bune la a doua ediţie. Emisiunea Monei Segall, diferenţe mai mari faţă de Pro TV decât la debutul de luni

 
Poftiti pe la noi
Poftiti pe la noi

Poftiti pe la noi La a doua difuzare pe Antena 1, programul Poftiţi pe la noi, produs de Mona Segall, a avut cifre de audienţă mai bune. Emisiunea care îl are ca protagonist pe Nea Mărin, fosta vedetă a Pro TV, a reuşit să poziţioneze postul Antena 1 pe primul loc în topul audienţelor pe toate cele trei segmente de public.

Publicitate

La nivelul întregii ţări, Poftiţi pe la noi, program produs de Mona Segall, a fost urmărit de aproape 1,5 milioane de telespectatori, cu peste 300.000 de persoane mai mult decât prima ediţie, care a fost difuzată luni.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţa programelor difuzate pe intervalul emisiunii Poftiţi pe la noi.

NAŢIONAL. A doua ediţie a emisiunii Poftiţi pe la noi a fost urmărită de 1.477.000 de telespectatori din întreaga ţară. Această valoare a clasat postul Antena 1 pe prima poziţie, la o distanţă de aproape 200.000 de telespectatori faţă de al doilea clasat, Pro TV, care a difuat filmul "Joc în doi". Pe locul trei s-a clasat Kanal D, cu serialul turcesc "Feriha".

URBAN. În privinţa publicului de la oraşe, emisiunea lui Nea Mărin a fost lider cu o audienţă de 845.000 de telespectatori, urmat de Pro TV, cu 660.000 de persoane. Kanal D s-a aflat şi în acest clasament tot pe locul trei, cu 600.000 de telespectatori din mediul urban.

COMERCIAL. Noua emisiune de pe Antena 1 şi-a menţinut prima poziţie şi la nivelul publicului cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Emisiunea cu Nea Mărin a fost urmărită de 502.000 de telespectatori din targetul comercial. Pe locul doi a fost Pro TV, cu 502.000 de persoane din acest target.

Cu cine s-a bătut cu emisiunea Poftiţi pe la noi

  • Emisiunea Poftiţi pe la noi s-a intersectat cu filmul "Joc în doi" şi Ştirile nopţii, difuzate de Pro TV.
  • Postul Kanal D a difuzat pe intervalul noului show cu Nea Mărin serialul turcesc Feriha şi emisiunea tabloidă WowBiz.
  • Prima TV a avut programată emisiunea culinară Cireaşa de pe tort şi filmul american Răzbunătorul.
  • TVR 1 a difuzat pe intervalul emisiunii de la Antena 1 serialul Dr. House şi filmul de comedie "Un an din viaţă".

Audienţele posturilor TV marţi, 22 iulie, pe intervalul emisiunii Poftiţi pe la noi, la nivel NAŢIONAL:
Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 1.477.000 8 17
Pro TV 1.280.000 6,9 14,8
Kanal D 1.132.000 6,1 13,1
Antena 3 590.000 3,2 6,8
Romania TV 345.000 1,9 4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţele posturilor TV marţi, 22 iulie, pe intervalul emisiunii Poftiţi pe la noi, în mediul URBAN:
Antena 1 845.000 8,4 17,7
Pro TV 660.000 6,5 13,9
Kanal D 600.000 5,9 12,6
Antena 3 390.000 3,9 8,2
Acasa TV 161.000 1,6 3,4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţele posturilor TV marţi, 22 iulie, pe intervalul emisiunii Poftiţi pe la noi, pe segmentul COMERCIAL:
Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 502.000 9,9 24,3
Pro TV 391.000 7,7 18,9
Kanal D 177.000 3,5 8,6
Acasa 90.000 1,8 4,3
Prima TV 87.000 1,7 4,2

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    multa lume proasta!
    Inca de pe vremea cand erau la Pro mascaricii astia,erau o adunatura si oale sparte si surcele si ma mir ca mai prind glumele lor rasuflate la public.Dar cand iti face audienta Tociu,Palade si Cruduta,orice iti face audienta!
  • Florin Florin
    sunt departe de a fi un fan al Antenelor, dar asta nu ma face orb la tot ce s-a intamplat in Protv. :)) este clar ca emisiunea are un start foarte bun, mai ales daca tinem cont ca reality showurile de la Antena nu aveau audiente ca acestea, nici macar in zilele astea.
  • Mihu Mihu
    Erau niste minunati care spuneau ca strugurii s-au acrit dupa ce au plecat la Antena 1, ei iata ca strugurii sunt si mai dulci de aceasta data si echipa Monei da randament.
  • dan dan
    poftiti pe la noi a fost difuzata luni si marti si nu in week-end pt a fi in concordanta cu anii trecuti cand serviti va rog se difuza martea si miercurea. De fapt daca n-ar fi avut dan negru te pui cu blondele miercurea s-ar fi difuzat tot martea si miercurea.
  • bahmu bahmu
    Nu inteleg - Poftiți pe la noi se difuzeaza lunea si martea seara cind cei de la Antena 1 spera sa profite de filmele neinteresante ale concurentei...adica programeaza emisiunea doar cind se astepta sa fie lideri...luni si-au luat-o , ieri au batut panarama aia de film de la Pro tv.
  • Neamtu' Neamtu'
    :)). Si ce se mai putea discuta despre 'tragedia in Ucraina' ?. Daca nu ai observat, Antena3 este mereu in top 5.
  • andrei.ro andrei.ro
    cumulat Anten1 si 3 au 2 milioane telespectatori. Halal sa-ti fie PRO TV. Masinariie de propaganda stau bine in audiente vad ca si Romanica TV a stat bine aseara.
  • Bing Bing
    ce nesimtiti sunt cei de la antena 3, cat a fost tragedia din ucraina, de o importanta fara cuvinte, iei il tocau pe basescu
  • parerea mea parerea mea
    Oare cand o sa prezinti si tu audienta in mod normal, pe intervalul de intersectie, asa cum o fac colegii tai Petrisor & Iulia?
    Daca nu prezinti cat a avut pe intersectia cu competitorii, nu ii poti condamna pe cei care cred ca ai ales aceasta prezentare avand o motivare subiectiva.
    ieri, de ex, ai spus ca emisiunea a fost pe primul loc desi acest lucru era valabil doar ca medie, pe intersectie a fost depasita de filmul pro.
    Tot ce-i posibil ca aseara sa nu mai fi fost la fel, dar cine te mai crede?
  • Cristi Cristi
    Ar fi interesanta si o analiza comparativa pe costuri estimate ale acestor 2 programe ( entertainment vs film), am avea si o imagine a ROI/program.

Trimite un comentariu

sus