Skip to main content

Prima emisiune produsă de Mona Segall la Antena 1 ia startul pe 19 iulie. Care sunt vedetele emisiunii Poftiţi pe la noi

 
nicoleta luciu
nicoleta luciu

nicoleta luciu

Publicitate

Emisiunea Poftiţi pe la noi, primul show ce poartă semnătura Monei Segall de la Antena 1, va debuta în a doua parte a lunii iulie, anunţă postul de televiziune.

Nicoleta Luciu, Daniela Crudu, Cătălin Botezatu şi Giani Kiriţă sunt primele patru vedete care încearcă să salveze o pensiune de la faliment.

Emisiunea, prezentată de Nea Marin, va fi difuzată sâmbătă, 19 iulie, şi duminică, 20 iulie, de la 20:30, la Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cum spuneam, grave fracturi de logica! Deci: ce-am scris eu in sustinerea "decaderii morale" a vreunui post tv? Punctual, cu citat, poti? Nu poti? Esti postac? Ma irita cum vedeti "decaderea" doar la antene. La pro orice rahat (pentru ca e impachetat frumos, hd) e foarte bun.
  • daca pana si Etno si Taraf Tv,transmit in Hd,iti dai seama la ce nivel a "crescut" A1 :D
  • erau expirate si la Pro si la A1,dar se pare ca nu prinzi faza,cu decaderea morala posturilor tv!
  • Aceleasi "vedete" prezente'n emisiunile difuzate de pro erau onorabile, culte, serioase, oneste, ... aveti grave fracturi de logica. Ura este tot ce puteti scoate la iveala din voi, argumente , comparatii ce's alea, emisiunile pro ului erau marca proprie? Maruta face audienta cu invitati academicieni ori scriitori? Serviti va rog (cama aceiasi ... "Marie") avea invitati gen Gabi Szabo ori Medea Marinescu , Felicia Filip ori Mihai Leu ? Acu' sa vad daca se si posteaza raspunsul.
  • vedete pe care mona segall le-a tot folosit la pro tv plus ce maruntisuri mai are si antena ramase pe-acolo dupa invazia pro tv xD
  • alta furaciune de emisiune. e o emisiune la TLC cu Buddy Valastro, cofetarul renumit, care salveaza de la faliment cofetarii din orasele americane. Distributia plagiatului romanesc este de mare exceptie, doua curve ridicate la rang de vedete, un chilotar si un fotbalist ratat. Succesuri in continuare la spalarea pe creier a natiei romane!

Trimite un comentariu

sus