Skip to main content

Pro TV, despre percheziţiile de astăzi: Le oferim autorităţilor întregul nostru sprijin şi cooperarea noastră

 
protv
protv

protv

Publicitate

Reprezentanţii Pro TV au trimis presei un punct de vedere în legătură cu percheziţiile de astăzi de la studiourile MediaPro prin care subliniază că vor oferi autorităţilor întregul sprijin.

„In contextul percheziţiilor recente, le oferim autorităţilor întregul nostru sprijin şi cooperarea noastră pe durata acestui demers. Aşa cum am demonstrat şi în aprilie, suntem preocupaţi să respectam legislaţia în vigoare şi să promovam cele mai bune practici, astfel că suntem transparenţi şi deschişi în faţa procedurilor autorităţilor.”

11 persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor de astăzi, fiind suspectat de spălare de bani şi evaziune fiscală. Găsiţi lista celor 11 AICI. Prejudiciul produs ar ajunge la 1,5 milioane de euro.

„Inculpaţii au conceput şi implementat, în perioada 2009 - 2014, mai multe circuite financiare, în scopul fraudării bugetului de stat”, se arată într-un comunicat de presă. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tutu tutu
    Eu n-am sesizat schimbare de atitudine. Data trecuta unele televiziuni s-au grabit sa anunte ca se fac perchezitii la sediul protv-ului din pache protopopescu, ceea ce nu a fost adevarat. chiar tribunalul bucuresti, cand stirea a luat amplare, a dat un comunica prin care spuneau ca nu se fac perchezitii in pache
  • juju juju
    hm... cred ca chiar americanii au interes sa se desfasoare ancheta, sa recupereze din "pierderile" pro-ului din anii cu contabilitate fictiva (cei care au fost pe colea stiu cum)
  • MUMU MUMU
    Interesanta schimbare de atitudine a pro-ului. Data trecuta mai mai ca mai aveau putin si muscau din cine ii arata cu degetul.

Trimite un comentariu

sus