Skip to main content

RCS&RDS a preluat firma de cablu TV a unui fost senator PDL

 
rcs rds
rcs rds

rcs rdsGrupul RCS&RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de servicii TV, a preluat în luna iunie întreg pachetul de acţiuni al companiei de cablu Vesatel, care avea operaţiuni în municipiul Reghin din judeţul Mureş de la fostul senator Petru Başa şi asociatul său Ioan Sita, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial, scrie Ziarul Financiar.

Publicitate

RCS&RDS, compania de comunicaţii controlată de antreprenorul Zoltan Teszari din Oradea, a folosit în tranzacţie şi unul din vehiculele sale de investiţii, compania Integrasoft.

„Se aprobă cooptarea în societate a RCS&RDS şi a Integrasoft prin cesionarea în totalitate a părţilor sociale deţinute de către asociaţi după cum urmează: Asociatul Sita Ioan cesionează către RCS&RDS (…) 30% din capitalul social total al societăţii; asociatul Başa Petru, cesionează către RCS&RDS 69,99% din capitalul social total al societăţii şi către Integrasoft 0,002% din capitalul social total al societăţii“, conform documentului din Monitorul Oficial.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Era interesant de aflat cite sute / mii de abonati avea firmulita asta de cablu...ca preluari din astea se fac periodic...nu este nimic nou.
  • andrei andrei
    Ne spuneti si noua audientele de ieri a emisiunilor La Maruta si Acces Direct? A fost difuzata nunta lui pepe pe ambele posturi. Multumesc!

Trimite un comentariu

sus