Skip to main content

Simona Halep o întâlneşte azi pe Sabine Lisicki la Wimbledon

 
Simona Halep
Simona Halep

Simona HalepSimona Halep joacă astăzi pentru prima dată în sferturi de finală la Wimbledon. Simona Halep o va întâlni pe Sabine Lisicki, astăzi, de laora 14.00. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport.

Publicitate

Halep (22 ani), a treia favorită şi principalul cap de serie rămas în cursă, o conduce pe Lisicki (24 ani, 19 WTA) cu scorul de 2-1 la confruntările directe.

Lisicki a câştigat primul meci dintre cele două, în 2011, la Stanford (California), cu 6-1, 6-2 în primul tur, după care Halep şi-a luat revanşa anul trecut, în primul tur la Miami, cu 6-2, 3-6, 7-5, câştigând şi anul acesta, cu 5-7, 6-3, 6-2, în optimile turneului de la Madrid, a cărui finală a pierdut-o în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Simona Halep, finalistă la Roland Garros, şi Eugenie Bouchard (Canada) sunt singurele jucătoare care au disputat sferturi de finală în acest an la toate cele trei turnee de Mare Şlem, Australian Open (Simona a fost învinsă în sferturi de Dominika Cibulkova), Roland Garros (Simona a pierdut finala cu Şarapova) şi Wimbledon.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus