Skip to main content

The New Yorker le permite cititorilor să acceseze gratuit, pe perioada verii, articolele din arhivă

 
The New Yorker
The New Yorker

The New YorkerPublicaţia The New Yorker le permite cititorilor să acceseze gratuit, pe perioada verii, articolele din arhivă, urmând ca din toamnă să implementeze un sistem de plată, se arată într-un mesaj al editorilor revistei adresat cititorilor şi publicat pe site-ul newyorker.com, scrie Mediafax.

Publicitate

Editorii publicaţiei americane au anunţat, în mesajul adresat cititorilor, că, începând cu această săptămână, newyorker.com are o nouă imagine. "Pe calculator, pe tabletă, pe telefon, site-ul a devenit, credem noi, mult mai uşor de navigat şi de citit", se arată în mesajul citat. Mai mult decât atât, oferta editorială a devenit mai bogată.

Potrivit editorilor publicaţiei, pe lângă schimbările de ordin tehnic, pe site au fost deja publicate 50 de articole originale pe zi, iar aceştia promit mai multe, având în vedere receptivitatea cititorilor la ceea ce se întâmplă în lume.

De asemenea, începând cu această săptămână, toate articolele publicate - atât cele care apar în ediţia tipărită, cât şi cele pentru versiunea online - vor fi accesibile tuturor cititorilor, până la sfârşitul verii.

Începând din toamnă, va fi implementată o formă de plată. Astfel, cei care se vor abona la publicaţie vor avea acces nelimitat, iar ceilalţi vor putea accesa doar un număr limitat de articole.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus