Skip to main content

Victor Ponta, despre scandalul din CNA: "Nu am ascultat înregistrările cu Laura Georgescu pentru că nu provin dintr-o sursă credibilă"

 
ponta la bruxelles
ponta la bruxelles

Sursa foto: Mediafax foto/ AFP
Sursa foto: Mediafax foto/ AFP

Publicitate

Premierul Victor Ponta a afirmat, într-un interviu pentru Evenimentul zilei, că nu a ascultat înregistrările cu Laura Georgescu pentru că nu provin dintr-o sursă credibilă şi a susţinut că CNA nu ar trebui să-şi piardă imunitatea faţă de Parlament.

”Nu voi adopta o Ordonanţă de Urgenţă în privinţa CNA din următoarele motive: nu se adoptă Ordonanţă de Urgenţă în vacanţa parlamentară; nu se adoptă Ordonanţă de Urgenţă pentru schimbarea structurii unor instituţii. Tocmai sunt criticat pentru Ordonanţe de Urgenţă, deşi eram mândru că am adoptat cele mai puţine ordonanţe de urgenţă într-un semestru, din 2000 încoace, dar cred că, dacă e o problemă, vom susţine iniţiativa domnului Ştirbu de a modifica legea. Domnul Ştirbu nu e un om foarte profund când propune ceva: gândiţi-vă dacă e bine să luăm membrilor CNA această imunitate pe care o au faţă de structura care o numeşte. E un membru numit de Boc acum în CNA. Deci pot să schimb? Preşedintele, în decembrie, poate să îl schimbe pe cel numit de Băsescu în octombrie?”, a afirmat Victor Ponta.

Întrebat dacă a ascultat înregistrările în care Laura Georgescu are un comportament nepotrivit faţă de angajaţii CNA, premierul a replicat că nu le-a ascultat pentru că au venit dintr-o ”sursă necredibilă”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Domnul Suavemente Domnul Suavemente
    Uite aici sursa credibila , pinguinii sa se ascunda :
    https://www.youtube.com/watch?v=PtcUM44NeS4#t=9
  • Gaetano Gaetano
    De ce nu e sursa credibila ??!! Pentru ca inregistratile nu provin de la Bercea Mondial/ generalul Abraham, via Latrina 3 ??!!!

Trimite un comentariu

sus