Skip to main content

VIDEO. CNN a retras o jurnalistă din zona Israel - Palestina din cauza unei postări pe Twitter. Ce a spus ea despre israelieni

 
Capturaţi ecranul complet 18.07.2014 173819.bmp
Capturaţi ecranul complet 18.07.2014 173819.bmp

Diana Magnay

Publicitate

Jurnalista Diana Magnay, de la CNN, a fost chemată din zona  Postul de ştiri CNN a decis să o retragă o jurnalistă din zona Israel - Palestina, după o reacţie dură pe contul ei de Twitter.

Potrivit The Huffington Post, jurnalista, care transmitea din zona de conflict Israel - Palestina, i-a numit „scursuri” pe câţiva israelieni care sărbătoreau bombardarea Fâşiei Gaza şi care ar fi ameninţat-o.

„După ce a fost ameninţată şi hărţuită înainte şi în timpul unei transmisiuni live, Diana a reacţionat furios pe Twitter”, a declarat un purtător de cuvânt al CNN, pentru sursa citată.

„Îi pare sincer rău pentru limbajul folosit, cuvintele i-au vizat doar pe cei care ne-au deranjat echipa. Ea nu a vrut să jignească pe nimeni în afara acelui grup, iar ea şi CNN prezintă scuze pentru jigniri”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al CNN.

Acesta a mai spus că Diana Magnay a fost trimisă în Moscova.

Iată una dintre transmisiunile Dianei Magnay. Pe fundal, pot fi auziţi oameni care se bucură când văd că o rachetă loveşte zona de conflict: 

În continuare, postarea Dianei Magnay, care ulterior a fost ştearsă de pe Twitter (via MediaIte):

captura twitter

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • raul raul
    Lasa emi, Mariana e frustrata de anul trecut.
  • emi emi
    @Mariana
    asta pentru ca tu nu intelegi ca imaginea postului e mai importanta. Daca nu ar fi luat aceasta masura, ce-a scris respectiva pe Twitter s-ar fi asociat imediat cu postul.
  • Mariana Mariana
    L-au copiat pe marele vizionar al jurnalismului Roman, Cosmin Prelipceanu in cazul Citre......

Trimite un comentariu

sus