Skip to main content

VIDEO. Dan Diaconescu revine, tot în direct, dar la România TV

 

Sursa foto: Libertatea.ro
Sursa foto: Libertatea.ro

Publicitate

Dan Diaconescu, realizator TV și fondator al partidului care îi poartă numele, revine pe TV cu propria emisiune, după o absență de mai bine de un an și jumătate.

El a primit spațiu de emisie la postul România TV și va începe să realizeze emisiunea Dan Diaconescu În Direct, după cum anunță televiziunea de știri printr-un promo.

Astfel, Diaconescu își va relua, de mâine, „transmisiunile-maraton” timp de „șapte nopți din șapte”, potrivit promo-ului difuzat de România TV.

„532 de zile au trecut de când Nici nu știi ce pierzi”, anunță postul de știri.

Reamintim că Dan Diaconescu a rămas fără postul său de televiziune, OTV, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a decis să-i retragă licența pentru neplata unor amenzi. Diaconescu a avut câteva tentative de a relansa OTV-ul, prin preluarea unor licențe din România și prin lansarea unui post la Vatican, dar fără succes (detalii AICI).

Promo-ul România TV, cu sprijinul agenției de monitorizare mediaTRUST:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • ma bucur f.mult pt. ca in sfirsit vedem adevarate emisiuni , cum numai Diaconescu stie sa faca . Cui nu-i place e buna regula sa controleze telecomanda inainte , nu cumva sa nu functioneze , in felul asta sa nu mai vad DESTEPTI care se vaita ca nu le place .
 • bravo , in sfarsit revine DD , asa da !!! bravo rtv ai adus cel mai bun realizator tv din romania... sa moara toti fraierii de ciuda !!!
 • Corect ar fi fost "Dan Diaconescu Direct", nu "in Direct". Parca asta e numele lui. Sa ne respectam, ce naiba.
  Si sper ca RTV-ul sa aiba soarta OTV-ului. Hai noroc!
 • bai daca tot te lauzi ca te uiti la OTV (judecand dupa numele tau) ia zi-mi si mie daca a aflat DD unde e ascunsa Elodia? sau poate stii tu in calitate de telespectator fidel...faceti pe-a detectivii ca altceva nu stiti sa faceti
 • Textul corect pentru promo ar fi fost: „532 de zile au trecut de când «emisia postului OTV a fost întreruptă la ordinul lui Victor Ponta»”. http://oi60.tinypic.com/29xhzza.jpg

  N-au pic de imaginație cei de la promo de la Răitaru...
 • Poate o fi vreo gluma de-a lor si ar fi bine sa fie asa. Ala sa ramana in Italia ca de el si de emisiunile lui mondene de la Zero(barat)TV s-a tot saturat lumea.
 • `Ponta & Ghita au nevoie de pulimea votanta de la OTV. DDD este omul ideal pentru aceasta miscare... aduce prostimea telespectatoare OTV sa voteze PONTAX , dupa care va merge cativa anisori la mititica.
 • Cum am mai spus de cateva luni incoace: Romania OTV. Tot sub umbrela lui Ghita o sa reintre "on air" si Dobrovolsky & Mihaiu, de la fostul radio Guerrilla.
 • Ati observant ca nu se specifica ora? O fi 24? O fi 23? Sau 20? Ori 1:00? Dar poate 21:00? Halal promo! Halal Romania tv!

Trimite un comentariu