Skip to main content

5 August. Radioul Public vrea să se promoveze, cu 22.500 de euro, la Euronews

 
srr radioul public general berthelot - Mediafax
srr radioul public general berthelot - Mediafax

Sursa foro: Mediafax
Sursa foro: Mediafax

Publicitate

PROMOVARE. Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) vrea să încheie un contract de publicitate media, în valoare de 22.500 de euro, cu televiziunea de ştiri europeană Euronews, pentru promovarea celei de-a doua ediţii a Festivalului Internaţional al Orchestrelor Radio - RadiRo.

Comitetul Director al SRR a adoptat recent o dispoziţie în acest sens. Conform documentului, s-a aprobat încheierea unui contract de publicitate media cu Euronews pentru difuzarea a 66 de spoturi de 10 secunde, în perioada 15 - 28 septembrie, la o valoare estimată de 22.500 de euro net, cu respectarea legislaţiei în vigoare.


Radioul Public vrea să se promoveze, cu 22.500 de euro, la televiziunea de ştiri Euronews


EXTINDERE. Societatea Română de Televiziune (SRTv) vrea să închirieze un spaţiu la Chişinău, în Republica Moldova, în vederea amenajării unui studio de producţie de televiziune.

Consiliul de Administraţie al TVR a adoptat, pe 31 iulie, o hotărâre prin care a aprobat demararea procedurilor în vederea închirierii acestui spaţiu la Chişinău.
Comisia de evaluare a ofertelor pe care TVR le va primi în acest sens este formată din Liviu Nicolescu, preşedinte, Liviu Fetter, Sergiu Alexandrescu, Ana Maria Orban, Mariana Dudu. Membru supleant este Teodor Drăghici.
TVR vrea să închirieze un spaţiu la Chişinău, pentru amenajarea unui studio de producţie TV


FACEBOOK IN ZAMBIA. Facebook a lansat o aplicatie joi ce va oferi utilizatorilor din Zambia acces gratuit la reteaua sociala, precum si la alte site-uri critice, in cadrul planului sau de a extinde accesul web la 4,25 miliarde de persoane ce nu dispun de internet, scrie DailyBusiness.ro.

„Aplicatia Internet.org va fi disponibila in primul rand pentru abonatii Airtel din Zambia si vom continua sa imbunatatim experienta si sa o lansam in alte parti ale lumii", a declarat managerul de produs de la Facebook Guy Rosen intr-o postare blog. El a precizat ca aplicatia va oferi acces liber la 13 site-uri web, inclusiv AccuWeather, Google Search, Go Zambia Jobs, Wikipedia, WRAPP, o aplicatie de drepturi ale femeii, si desigur Facebook.
Facebook introduce internet gratuit in Zambia


CA ODINIOARĂ. Un ziar inspirat din publicaţia Wipers Times, care a fost creată de soldaţi din Primul Război Mondial, a fost lansat, luni, în Marea Britanie, pentru a marca împlinirea a 100 de ani de la acest eveniment, notează Mediafax.

Ziarul The Flanders Fields Post a fost publicat luni şi distribuit în Londra, Glasgow şi Manchester. Publicaţia este inspirată de faimosul Wipers Times, ziarul din tranşee realizat de soldaţi de pe front, în timpul Primului Război Mondial.
Ziarul a fost lansat de capitanul FJ Roberts şi locotenentul JH Pearson, în 1916, în timp ce se aflau în Ypres, şi conţinea glume, satire şi poezii despre situaţia militară.
Un ziar inspirat dintr-o publicaţie a soldaţilor din Primul Război Mondial, lansat în Marea Britanie


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus