Skip to main content

Antena Group: “Speculatiile facute de anumite posturi TV privind situatia financiara a televiziunilor noastre sunt inca o dovada a relei credinte"

 
Intact sediu
Intact sediu

Intact sediu

Publicitate

“Speculatiile facute de anumite posturi de televiziune privind situatia financiara a televiziunilor noastre Group sunt inca o dovada a relei credinte si a faptului ca exista o campanie orchestrata impotriva Intact Media Group”, spun oficialii Antena Group într-un comunicat.

În acelaşi comunicat, Antena trece în revistă oferta de programe din această toamnă şi faptul că “spre deosebire de principalii sai competitori, este singura companie TV privata din Romania care a inregistrat profit in 2013”.

Comunicatul Antena Group:

"Antena Group precizeaza ca, spre deosebire de principalii sai competitori, este singura companie TV privata din Romania care a inregistrat profit in 2013, conform informatiilor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor. Cifra de afaceri a anului trecut s-a apreciat cu 18% fata de anul precedent, cunoscand o noua crestere de 10% in primele sase luni din 2014.

Toate planurile pe 2014 se deruleaza conform strategiei si angajamentelor asumate cu partenerii si furnizorii grupului.

Pozitia Antenei Group in piata este stabila, fara probleme de natura financiara, compania sustinandu-si investitiile. Ca atare, pentru prima data pe piata televiziunilor din Romania, Antena 1 va avea, din toamna, sase superproductii ce vor fi difuzate in Prime-Time.

Este vorba de productii proprii, care se bucura deja de popularitate in randul telespectatorilor romani: Next Star si Serviciul Roman de Comedie, dar si de super formate internationale, cu milioane de fani la nivel mondial.

Telespectatorii vor putea urmari din toamna la Antena 1: X Factor, Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor, Te cunosc de undeva si Dancing With The Stars.

De asemenea, au fost facute investitii importante in aparatura de televiziune, necesara pentru producerea acestor show-uri. Antena Stars, Euforia TV, ZU TV, sunt, de asemenea, posturi profitabile, care vor avea noi show-uri si productii internationale din aceasta toamna.

Rezultatele acestui an reprezinta o garantie a pozitiei de piata a televiziunilor din grup. In 2014, divizia TV Intact este lider in mediul urban. Antena Group, prin posturile sale de divertisment, are o crestere de 23% la nivelul publicului comercial in prime time fata de 2012. Antena 1 isi apreciaza cu 22% cota de piata in prime time, inregistrand, in iulie, cresteri pe toate intervalele orare. Antena Stars este postul cu cele mai importante cresteri de audienta, de peste 100% pe majoritatea segmentelor zilei. Euforia isi apreciaza cota de piata pe publicul feminin comercial, iar ZU TV are o ascensiune rapida pe piata canalelor muzicale

Speculatiile facute de anumite posturi de televiziune privind situatia financiara a televiziunilor noastre Group sunt inca o dovada a relei credinte si a faptului ca exista o campanie orchestrata impotriva Intact Media Group."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Tot ce se intampla impotriva lor e rea credinta , dar ce fac ei cum se numeste ? Atata lauda ,propaganda imi provoaca greata . Cel mai jegos trust media . O sa vada ei ca nu e bine sa razi de altii ca le-ai furat tu vedetele si te lauzi ca o sa faci marea cu sarea .
  • parerea mea parerea mea
    Acelasi tip de dezinformare practicat la A3. Stirile de astazi nu privesc situatia financiara trecuta a grupului Intact, nimeni nu contesta ca au profit in 2013 (desi eu cred ca acest profit contabil s-ar transforma intr-o uriasa pierdere daca rezultatele ar fi auditate de o firma din Big4).
    Ceea ce spune media astazi este ca, avand in vedere ca statul a confiscat terenurile care sunt puse gaj pentru credite Intact de peste 40 milioane euro, in mod normal bancile vor cere alte active care sa inlocuiasca terenurile. Iar daca Intact nu are cu ce sa le inlocuiasca, atunci li se va putea cere sa ramburseze imprumutul. Daca asa vor sta lucrurile, incepand din acel moment vor avea probleme, deoarece nu au cum sa produca aceasta suma, iar banca va putea cere insolventa.
    Acest lucru insa este destul de putin probabil, deoarece banca nu va avea niciun interes sa puna in insolventa un business profitabil-cu conditia sa ramana asa.
    De aceea, daca fetele lui Voiculescu ar avea sfatuitori buni, ar trebui sa se concentreze pe cresterea business-ului (mai ales acum ca au scapat de imaginea negativa a lui Felix) si nu pe scandaluri, plimbari si alte fapte de pseudo-eroism.
    Sunt la fel de surprins de ingustimea gandirii managementului Intact, care nu realizeaza ca nu Basescu este principalul dusman al A3, ci copylotul, care nu are niciun interes ca A3 sa ramana un post influent. Pe Basescu l-au tamaiat pe toate partile, mai mult rau decat i-au facut nu se mai poate, dar Ponta este foarte ingrijorat de ipoteza in care latraii A3 se vor pune cu gura pe el. Ca atare, nu mai bine ii "omoara" si da vina pe basescu?
    as baga mana in foc ca asa l-au sfatuit consilierii lui si sunt aproape la fel de sigur ca asta va face si el. In public va sari sa-i apere, neoficial va pune toate institutiile sa-i execute si nu cred ca va fi greu sa convinga raiffeisen sa ceara rambursarea imprumutului.
    Iar cand va realiza neamul varanului ce l-a lovit, va fi prea tarziu, Sebi Ghita va fi fost demult instalat la butoanele Intact!
  • protopopescu protopopescu
    campanie orchestrata impotriva Intact? adica cum campanie? genul acela de campanie pe care il promitea Radu Tanasescu celor care nu vroiau sa cumpere publicitate la trustul Intact? cu reportaje despre cat de daunatoare sunt anumite componente ale unor alimente? sau despre cum inseala o anumita companie de telefonie mobile clientii? genul acela de campanie? hahaha
  • Pisi Pisi
    Pai daca ati Ramas si cu bani la munca domnilor Nu la meeting! Lasati-l pe professore sa se odihneasca 10 Ani!

Trimite un comentariu

sus