Skip to main content

Claudiu Lucaci, reacție după ce și-ar fi acordat prime de 20.000 de lei în 2014: „ Sunt din anul trecut, din concediul neefectuat, din sâmbete și duminici prestate”

 

claudiu-lucaci-gandul

Publicitate

Claudiu Lucaci, șeful știrilor TVR, a dat explicații în fața membrilor Comisiei de Cultură din Senat după ce în presă au apărut informații că acesta și-ar fi acordat plata unor ore suplimentare de aproximativ 20.000 de lei în primele șase luni ale acestui an.

După ce în primă fază le-a spus senatorilor că informația este falsă și că îl va da în judecată pe ziaristul care a publicat-o, acesta a afirmat că ar fi de acord „în principiu” cu respectivele sume: „Aceste date pe care dumneavoastră le aveți, în principiu, aș putea fi de acord că ar exista, nu sunt foarte sigur că sunt așa. Dar ele sunt venituri din anul trecut, din concediul neefectuat, din sâmbete și duminici prestate, din sărbători legale pe care le-am efectuat, deci m-ați întrebat cum am ajuns aici”

„Am discutat  cu domnul președinte în mai multe rânduri despre faptul că această informație este pusă intenționat greșit și că cineva are un interes să-mi denigreze imaginea”, a mai spus Lucaci.

La rândul său, senatorul Georgică Severin președintele comisiei, a spus că salariile șefilor TVR ar trebui să fie publice, așa cum se întâmplă și cu cele ale parlamentarilor. „La ce ați spus dumneavoastră am eu o precizare. Dacă noi parlamentarii suntem obligați să declarăm și ce lapte am supt de la mama, cred că orice salariat dintr-o întreprindere publică trebuie să spună și el banii pe care îi ia.”

Claudiu Lucaci și-ar fi acordat în primele șase luni din 2014 plata a sute de ore suplimentare în cuantum de 20.000 de lei (200 de milioane de lei vechi), potrivit site-ului exclusivnews.ro

În perioada ianuarie – iunie 2014, Claudiu Lucaci a încasat de la TVR suma de 81.378 lei, care include, salariu de bază, sporuri, prime și ore suplimentare, a mai menționat sursa citată, care a prezentat și o serie de documente.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Lucaci este un ratat profesional, ascuns dupa fustele diversilor PSDisti ca sa-si tina scaunul. Cine draku l-a numit pe acest avar,frustrat si gunoi profesional ca sef se stiri este un mare tampit! Face doar deservicii!!
  • Adevarul e ca TVR are atatea jurnale de stiri incat se si justifica munca peste program, de sarbatorile legale, in weekend-uri.
    Claudiu Lucaci...doar un personaj care a fost tinut pe dreapta de regimul anterior, iar acum incearca sa recupereze.

Trimite un comentariu