Skip to main content

CNA, în pană de curent în Ziua Judecăţii. Antenele nu au fost monitorizate în perioada vineri - sâmbătă. Angajatul care a repornit serverele, anchetat

 
VALIDARE - CANDIDATI CNA
VALIDARE - CANDIDATI CNA

VALIDARE - CANDIDATI CNA

Publicitate

UPDATE. Iorga scrie că Bogdan Roman, funcţionarul public al CNA de la departamentul IT, cel care a repornit monitorizarea, a fost forţat să predea cheia de la sala serverelor Consiliului. "Asta pentru ca altădată să nu mai poată să-şi facă datoria, în ciuda planurilor preşedintelui CNA de a bloca monitorizarea când trebuie şi pentru cine trebuie."

Narcisa Iorga, membru CNA, atrage atenţia, pe pagina sa de Facebook, asupra faptului că monitorizarea Antenelor a fost afectată de o pană de curent.

"CNA nu a capturat emisiunile Antenei 3 de vineri, începând cu ora 17. Laura Georgescu minte din nou. Monitorizarea va fi posibilă doar dacă Antena 3 va dori să pună la dispoziţie înregistrările de pe casetele martor. Refuzul se poate sancţiona doar cu o somaţie", a scris Narcisa Iorga, pe Facebook.

Iorga mai spune că un funcţionar al instituţiei a încercat să repună în funcţiune echipamentul de monitorizare, fapt pentru care ar putea fi sancţionat de şefa CNA.

"Un funcţionar public al CNA a venit sâmbătă să repună în funcţiune echipamentele de monitorizare. Acum e obligat să explice de ce. Riscă să fie sancţionat de ”aparatcicul” Laurei Georgescu din CNA", a mai scris Narcisa Iorga.

Narcisa Iorga: "Luni, 11 august. Funcţionarul public este chemat de Laura Georgescu într-un birou. Nu al ei. Mai e cineva de faţă. (...) Nu ea pune întrebările, ci şeful direcţiei Economic, căruia îi este subordonat departamentul IT. Întrebări de intimidare, priviri răutăcioase: de ce-ai venit sâmbătă la serviciu? Ce-ai făcut? Cât ai stat? Anchetă propriu-zisă. Preşedintele CNA face cercetări şi la jandarmul de la intrarea în sediul CNA. (...) Prin intermediari, Laura Georgescu cere raport scris funcţionarului public. Îl face şi astăzi îl predă. Bogdan Roman afirmă în raport că a venit la serviciu în ziua sa liberă pentru a reporni staţiile de captură, care înregistrează emisiunile posturilor monitorizate permanent de către CNA, că a făcut gestul în mod voluntar şi gândindu-se că fără aceste echipamente în funcţiune, efortul recuperării înregistrărilor de la radiodifuzori ar fi fost unul considerabil. Funcţionarul public este contrariat : i se face un proces sumar pentru că a fost interesat ca instituţia la care lucrează să aibă asigurate înregistrările necesare monitorizării?"

Iorga a mai scris pe blogul său, cutiapandorei.net, că "pana de curent a devenit un obicei în CNA, o modalitate ciudată de a ieşi din situaţii delicate".

"Pare incredibil. O autoritate de prestanţa CNA să se preteze la asemenea jocuri mărunte… Pe asta mizează şi Laura Georgescu. Totuşi, e adevărat. De data aceasta avem şi un document oficial. Am mai trăit experienţa asta cu pana de curent, la începutul lunii iunie, când a fost afectată doar sala de şedinţe a Consiliului, cu puţin timp înainte să analizăm mai multe emisiuni ale Antenei 3. Suntem la jumătatea lunii august. Acele emisiuni n-au mai fost analizate”, scrie Narcisa Iorga.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    pardon, "impresia"
  • maria maria
    Eu am inpresia unei repetitii generale inaintea apropiatei campanii electorale... S-a dat comanda sa se "traga heblul", a aparut o problema (fraierul ala care in loc sa-si vada de treaba a venit sambata la job sa-si faca meseria) - dar cu anchetarea de acum orice "problema" similara pe viitor va fi exclusa. Deci acum sistemul este perfect functional, precedente cu intreruperea servelor au fost deja create si nimeni nu s-a agitat prea tare, asa ca "balul" poate sa inceapa!
  • Adi Adi
    pe mine mă doare mintea
  • Daniel Daniel
    Vorbim de serverele primite de la companii ale carei activitate CNA o reglementeaza cumva?? sa faca reclamatie la UPC ca parca aia le dadeau servere.
  • Bing Bing
    o institutie ca CNA in care persoanele de acolo isi dau suturi in fund si in gura nu are cum sa functioneze corect

Trimite un comentariu

sus