Skip to main content

Discovery Channel România comemorează dispariţia actorului Robin Williams

 
Robin Williams
Robin Williams

Robin WilliamsDiscovery Channel România comemorează dispariţia lui Robin Williams, difuzând vineri, 15 august, de la ora 21.00, un episod din seria Curiosity, prezentat de celebrul actor.

Publicitate

Intitulat Cum funcţionează drogurile?, programul dezvăluie ce conţin substanţele narcotice, în ce mod ne modifică trupul şi mintea şi, mai ales, de ce oamenii care le folosesc devin dependente de ele şi uneori chiar mor.

Regretatul Robin Williams, care a trăit momente dificile cauzate de abuzul de astfel de substanţe, ne poartă într-o incursiune minuţioasă şi şocantă, care pune pe gânduri telespectatorii, prezentând psiho-fiziologia drogurilor psihotropice cu ajutorul graficii 3D.

Cum funcţionează drogurile face parte din seria Curiosity, o aventură a descoperirii care investighează adevăruri ascunse în spatele celor mai mari necunoscute ale omenirii, ca de exemplu Cum a fost creat Universul sau dacă Există universuri paralele.

Fiecare episod este prezentat de o mare vedetă internaţională, concentrându-se asupra unei singure întrebări importante din ştiinţă, tehnologie sau societate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus