Skip to main content

Fostul director muzical al Radio Guerrilla se ocupă de muzica unui nou radio online: Eclectic FM. “Deocamdată e un hobby”

 
Mihai Dinu 1
Mihai Dinu 1

Mihai Dinu 1
Mihai Dinu. Foto: Petru Şoşa

Publicitate

Mihai Dinu, fostul director muzical al Radio Guerrilla, se ocupă de muzica unei noi staţii. Este vorba de EclecticFM, post care se aude doar pe online şi care şi-a lansat blogul zilele trecute.

Ce fel de post este?

“Cuvântul spune tot: Eclectic. Muzica este foarte diversă, alternativă, la graniţa dintre underground şi mainstream, mai greu de catalogat”, a declarat Mihai Dinu pentru Paginademedia.ro.

Seamănă cu ce era Guerrilla, ca muzică?

Mihai Dinu: Nu seamănă. Se suprapune peste o sumă de piese, dar este mult diferit. La Eclectic sunt mult mai multe noutăţi, stilurile sunt mult mai diverse, ponderea de electro, electro-pop, fuziune, e mult mai mare decât era la Guerrilla.

Din ce îşi va scoate banii?

Mihai Dinu: Deocamdată nu putem vorbi de asta. Este susţinut 100% de către cei care lucrează acolo.

Este doar de hobby?

Mihai Dinu: La început aşa a fost, dar ne propune să fie un radio care să iasă din această zonă. Să producă, astfel încât să nu mai venim cu bani de acasă.

Vei reveni şi în FM-ul classic?

Mihai Dinu: Îmi doresc din tot sufletul şi sper să se întâmple cât mai curând.

“Statutul radioului in Romania a devenit unul trist. Pe FM au ramas doar radiourile de masa, cu muzica de slaba calitate, ramasa in urma, adesea lipsita de repere fundamentale si cu playlisturi repetitive”, îşi motivează echipa lansarea radioului online.

Post de radio online EclecticFm are patru fondatori. Cine sunt:

Mihai Dinu

• Lucrează în radio din 1991, iar începând cu 1998 este director muzical şi producător la RFI, Radio Total, Radio Gold FM, Radio Guerrilla.

Vlad Tănase

• Lucrează în publicitate de mai bine de 4 ani
• Aproximativ 2 ani a lucrat în paralel ca producător la Radio Guerrilla

Adela Preda

• Lucrează în publicitate de aproape 7 ani.
• A lucrat în comunicare şi PR la agenţia la agenţia de publicitate Wunderman.
• De 2 ani este Strategic Planner la agenţia de online Kinecto Isobar.

Bogdan Tănase

• Lucrează în IT de peste 7 ani.

Din echipă mai face parte Andrei Bucureci, fost producător la Log Out la Radio Guerrilla şi Cristi Busuioc (cu ani în urmă realizator la Fun Radio).

Postul se poate asculta AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Clandestino FM merge brici pe net ! Il prind si in Delta, ca am semnal :)))
  Muzica misto nu tzepe ; am pagaia lui Ivan Patzaichin la mine, daca prind vreunul de la Liberty Parade , de la Vama Veche l-am palit... Va dau eu muzica trance, accept doar hip hop Parazitii, orice, Ombladon sa fie... Si aia ab4 le zicea parca... Dobro si Craioveanu au iesit din monitorizarea spitalului 9, sunt pierduti... Vadim Tudor si Funar vor candida la alegeri, sper sa fie macar o data in studio cu Elena Udrea :)))
 • Respect oamenilor care au fost parte din proiectul Guerrilla, a fost un vis frumos! si rusine celor care si-au batut joc de el.. vezi Mihaiu&Dobro..
 • Confunzi, amice! este radioul pe care l-a pornit Academia Catavencu din 2004.
 • guerrilla e zob si la aparatura, deja antena de emisie din bucuresti s-a demontat. cei 6 dipoli si pilonul antenei (de 30 m) nu mai sunt. radio total 96,9 buc emite doar cu un dipol de pe un pilon de doar 2 metri inaltime, de pe cladirea de doar 25 m. evident are cea mai slaba emisie din capitala, cea mai proasa receptie, si fara rds. s-a mutat cu emitatorul de acolo realitatea fm 90, 2 buc si s a mutat pe piata victoriei, pe antena bloc orange, directia nord, emisie buna spre baseasa si nordul orasului. asadar si fizic guerrilla a disparut. emitatorul de 5 kw era bine sa ramana la gold fm, insa cred ca s-a dus cu tot cu antena la romania fm.
 • Clandestino fm nu mai emite de mult intra pe site-ul lor si o sa vezi nici postari la articole nu sunt de prin aprilie. Asa ca e cam mort proiectul
 • Bine ca v-a luat ceva mai mult de 1 an sa aflati de Eclectic Fm. Poate in curand vorbiti si de "proaspat" lansatele IndieGen sau Radio COOPerativa Urbana.
 • un fost director al fostului radio guerrilla.. Radio guerrilla nu mai exista - Dobro si Mihaiu au tradat cauza si s-au inscris in corul lautarilor PSD, pe statul de plata a lui Ghita.. in viitorul Radio RomaniaOTV..
 • Exarhu si acum e o Comoara ... Face papica excelenta undeva, iar radiol lui, Clandestino, e super meserias !!!
 • Pe unde a trecut, Mihai Dinu a facut mereu o treaba foarte buna. Asteptam Radio Guerrilla inapoi in FM.
 • am intrat de curiozitate si confirm ca este muzica de calitate. Am dat deja Bookmark :)

Trimite un comentariu

sus