Skip to main content

FOTO. Dan Diaconescu a reluat telenovela Elodia la televiziunea lui Ghiță

 

Elodia RTVDan Diaconescu a reluat serialul Elodia la șapte ani de când cazul de dispariție a fost făcut celebru la OTV, fostul post de televiziune al fondatorului PPDD.

Publicitate

"Celebrul serial Elodia, dezvăluiri de ultimă oră", "Credeți că acum Elodia este moartă sau vie?", sunt doar două exemple de titluri care au fost afișate sâmbătă noapte pe burtiera postului România TV, unde Dan Diaconescu își realizează emisiunea nocturnă de mai bine de o lună de zile.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câteva capturi din emisiunea lui Diaconescu despre Elodia.

Screen Shot 2014-08-24 at 1.34.28 AM

Screen Shot 2014-08-24 at 1.33.56 AM Screen Shot 2014-08-24 at 1.34.28 AM

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • CNA-ul este existent doar cu numele ... Faptic el este inexistent ... Ultima sedinta a avut loc in 22 iulie dupa alta pauza de o luna ... Iar cand sunt programate sedinte din an in pasti , nu exista cvorum ... Atat timp cat in fruntea institutiei care, functioneaza din bani publici , se afla madam Georgescu , RTV-ul lui Ghita si latrina3 a varanului vor defila in nereguli si incalcari ale legii audiovizialului ... Romania , sat fara caini ... Apropo ... CNA-ul se face in continuare ca nu aude mega pacaleala INFOpro pe frecventele PRO FM ... Un radio pe doua sau mai multe frecvente in aceiasi arie de acoperire , doar in Romania intalnesti !!!
  • Din nou DD cu OTV la RomaniaTV...pina la urma CNAul ce face, doarme sau este in concediu...de nu a luat nicio masura...

Trimite un comentariu