Skip to main content

„Ice Bucket Challenge“, varianta „Adevărul“. Ziarul răspunde iniţiativei Prima TV. Băsescu, Gâdea şi Kovesi, invitaţi să accepte provocarea

 
Screen Shot 2014-08-22 at 12.12.28 PM
Screen Shot 2014-08-22 at 12.12.28 PM

Screen Shot 2014-08-22 at 12.12.28 PMRedacţia „Adevărul“ a dat curs provocării lansate ieri de Prima TV, dar cu o variantă proprie. Traian Băsescu, Laura Codruţa Kovesi şi Mihai Gâdea sunt provocaţi de jurnaliştii „Adevărul“ în scop caritabil.

Publicitate

Jurnalistul Grigore Cartianu, ombudsman „Adevărul“, şi Călin Nicolescu, redactor-şef adjunct „Adevărul“, au acceptat provocarea Prima TV „găleata cu gheaţă“ în studioul Adevărul Live.

Dar cei doi au făcut un „duş rece“ cu articole decupate din ziar în loc de gheaţă. Redacţia „Adevărul“ dă „leapşa“ mai departe către preşedintele Traian Băsescu, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, şi către directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea. „Îi provocăm pe băsistul Mihai Gâdea, pe voiculescistul Mihai Gâdea şi pe doamna Kovesi, care nu-i nici băsistă, nici voiculescistă. I-am provocat să-şi pună ceva în cap: gheaţă, ştiri, ce vor ei“, a transmis Cartianu.

Fundaţia „Adevărul“ va face o donaţie pentru tabăra MagiCamp, destinată copiilor bolnavi de cancer care au nevoie de sprijin pentru a depăşi experienţa traumatizantă pe care au trăit-o.

Ziarul Adevărul lansează şi o invitaţie către cititorii săi de a face donaţii Fundaţia Adevărul, cu menţiunea „Pentru provocarea găleata cu gheaţă“ şi banii vor ajunge la copiii diagnosticaţi cu cancer.

Ziarul Adevărul pune la dispoziţie două conturi bancare, deschise la sucursala BCR Pipera: RO36RNCB0286001133100002 (EUR) RO09RNCB0286001133100003 (RON)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @rover @rover
    ei sunt ocupati sa-l provoace pe Gadea, n-au ei timp de platit datorii la stat
  • rover rover
    Va provoc sa va platiti datoriile la stat!!!
  • Ma-ta Ma-ta
    In loc de "ice bucket challenge" ce-ar fi sa faceti voi, mai milogi evazionisti, un "Tax bucket challenge" si sa mai platiti ceva taxe mai hemoroizii lui basescu! Gregoire: marsh la sortat cartofi bai taranoi copturiu!
  • dinu dinu
    Ma, voua va cam plac copiii... ma, voi sunteți pe mana cu Burci?
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Asa a spus, de doua ori.
  • stefan stefan
    „Îi provocăm pe băsistul Mihai Gâdea, pe voiculescistul Mihai Gâdea şi pe doamna Kovesi, care nu-i nici băsistă, nici voiculescistă. I-am provocat să-şi pună ceva în cap: gheaţă, ştiri, ce vor ei“, a transmis Cartianu.

    A spus de doua or Gadea sau e o greseala a voastra ?
  • Gogu Gogu
    Ce face omul face si maimuta .....
  • george george
    Sacutii.........daca nu le cumpara nimeni ziarul...au zis sa l rupa si sa se spele pe cap cu el.Lasati ca vinde Burci un copilas si va plateste salariile sau trece Udrea u o geana cuun morman pe baniin ea
  • pixel pixel
    eu as provoca-o pe eba sa numere pana la 100 in limba romana fara sa se incurce :))))
  • didi didi
    se spune voiculescian, nu voiculescist... si cartianu ala nu fusese dat afara de la adevarul?

Trimite un comentariu

sus