Skip to main content

Încep înscrierile pentru "Românii au talent"

 
Romanii au talent
Romanii au talent

Romanii au talentPro TV anunţă lansarea înscrierilor pentru cea de-a cincea ediţie a emisiunii "Românii au talent”, care va debuta în luna februarie a anului viitor.

Publicitate

Cei care vor să intre în competiţia talentelor trebuie să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe acelaşi site, si astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

La concurs pot participa toate persoanele rezidente în România şi Republica Moldova. Toate nominalizările se vor face prin completarea Formularului de Nominalizare disponibil pe site-ul www.romaniiautalent.protv.ro.

Pentru „Vânătorul de talente” trebuie inclus cel puţin un link valabil către o înregistrare video a fiecăruia dintre candidaţii nominalizaţi, disponibil pe site-uri de distribuţie a materialelor video, precum YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, etc sau uploadat materialul video chiar în formularul de înscriere.

Toate înregistrările video trebuie să fie disponibile publicului larg, iar vanatorul de talente care doreşte să nominalizeze o persoana ce deţine un anumit talent, trebuie să o cunoască personal pe aceasta.

“Românii au talent” este emisiunea care a atins recorduri de audienţă in ediţiile precedente. Show-ul a obţinut rezultate record la PRO TV încă de la primul sezon, iar succesul a fost din ce în ce mai mare: 19,9 rating în anul 2011, 20,8 rating în 2012, 21,3 rating în 2013 si 22,8 rating în 2014. Datele au fost oferite pentru publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jidovu Larisa Jidovu Larisa
    Mi ar place sa ma înscriu și vreau sa îmi îndeplinesc visul
  • Ciuchi Ciuchi
    Si eu vreau sa ma inscriu ca vreau sa iau pe urmele lui 2pac sa fiu si eu celebru ca el
  • Simion Silviana Corina Simion Silviana Corina
    Buna vreau sa vin la romanii au talent dami descopar vocea
  • George George
    Buna ziua! Ma numesc Oprea George si am o nemultumire de juratul Florin Calinescu. Sincer nu cred ca-si are rolul in acel juriu,asta datorita faptului ca este un om ingamfat si jigneste oamenii fara nicio jena. Din cate stiu ROMANII AU TALENT,e un show in care oamenii isi demonstreaza talentul,nu in care sunt batjocoriti,ironizati sau jigniti de acel om. Daca nu-i convine ceva la un om ii poate spune scurt,,nu pentru ca...'',si atat,nu sa insire povesti sau sa faca critici acide la adresa oamenilor care isi incearca talentul,sa vada si ei daca pot face ceva. Va spun sincer ca e foarte nasol si penibil cand urci pe scena si incerci sa demonstrezi ceva,iar la un momentdat esti luat in batjocora de cineva. Poate ca dansul nu stie ca show-ul se numeste ROMANII AU TALENT,nu ROMANII SUNT BATJOCORITI SI JIGNITI. Sa incerce sa cante sau de exemplu sa faca si altceva in afara de teatru sa vedem daca se descurca mai bine,dar ma indoiesc. Multumesc frumos!

Trimite un comentariu

sus