Skip to main content

Jurnaliștii Antena 3, scrisoare de susținere pentru Voiculescu: “Dom profesor, Noi suntem aici!”

 

Alessandra Stoicescu, promo Antena 3. Foto: promoa3.antena3.ro
Alessandra Stoicescu, una dintre semnatarele scrisorii

Publicitate

Jurnaliștii Antena 3 își arată susținerea pentru Dan Voiculescu într-o scrisoare deschisă cu mesajul “Dom profesor, noi suntem aici”.

“Știm că acest dosar fabricat s-ar fi putut închide în orice clipă, dacă ați fi făcut “pactul cu diavolul”. Ar fi însemnat să renunțați la demnitate și la onoare. Nu ați făcut-o. Și pentru asta vă respectăm”, scriu jurnaliștii de la postul patronat de Voiculescu.

“Când am fost atacați doar pentru că lucrăm aici, ne-ați apărat. De multe ori chiar fără să știm.”, au continuat ei.

“Nu o să vă placă ce vă spunem, însă cineva trebuie să o spună! Nebunia acestor zile e și războiul nostru! Așa am crescut în compania pe care ați fondat-o. Suntem jurnaliști, dar și cetățeni ai acestei țări. Consemnăm, dar gândim și înțelegem. Respectăm legile și putem recunoaște abuzul. Abuzul care, astăzi, este împotriva lui Dan Voiculescu.”, mai spun ziariștii în document.

Cine semnează textul:

Alessandra Stoicescu
Gabriel Hizo
Adrian Ursu
Oana Stancu
Sabina Iosub
Marius Huc
Lavinia Tudoran
Maria Coman
Trestiana Vanghele
Răzvan Dumitrescu
Dana Grecu

Scrisoarea, integral:

Dom’ profesor,

Vă spunem așa, pentru că așa v-am spus întodeauna.

Suntem angajați aici. Unii de câteva luni, alții de ani, câțiva am împlinit deja două decenii. Unii abia începem și nu v-am cunoscut, alții vă știm ca om politic și fondator al trustului. Câțiva vă știm ca om.

Toți avem cei 7 ani de acasă, mulți am adăugat și “7 ani de Intact”. Asta spune multe despre ce ați creat.

Toți am fost martori ai acestor ani nebuni. Când am vrut să fim martori activi, ne-ați transmis că e războiul dumneavoastră, iar noi suntem jurnaliști.

V-am respectat punctul de vedere!

Știm că acest dosar fabricat s-ar fi putut închide în orice clipă, dacă ați fi făcut “pactul cu diavolul”. Ar fi însemnat să renunțați la demnitate și la onoare. Nu ați făcut-o. Și pentru asta vă respectăm.

Când am fost atacați doar pentru că lucrăm aici, ne-ați apărat. De multe ori chiar fără să știm. Pentru că apărat înseamnă şi ceea ce s-a întâmplat în anii de criză, când posturile TV au căzut unul după altul, iar noi am rămas în picioare şi ne-am putut face meseria onest.

Noi am putut să ne continuăm, normal, viețile. “Normal” în România de astăzi este un privilegiu de care puțini s-au bucurat. Noi, da.

Pare greu de crezut, dar am zâmbit mult în ultimii ani. La fiecare atac de la ora 6 am râs și am mers mai departe. Am râs chiar și atunci când cineva, în plin delir, ne-a spus “nespălaților!”.

Râdeam pentru că știam bine cine deversează mizeriile. Am râs și atunci când eram întrebați dacă ne-am dus cu fotografia buletinului de vot ca să ne luăm salariile. Râdeam de toate tâmpeniile astea pentru că, în compania pe care ați fondat-o, ne-am permis să râdem!

S-ar putea ca și râsul nostru să vă coste. Dacă o “lăsam” mai moale, poate că trăiam o vară liniștită.

Unii nu vor crede niciodată, dar au fost dezvăluiri de care ați aflat la televizor, la fel ca orice om din această țară. N-am lăsat-o mai moale, pentru că așa am crescut în această companie.

Vremea râsului a trecut! Nu o să vă placă ce vă spunem, însă cineva trebuie să o spună! Nebunia acestor zile e și războiul nostru! Așa am crescut în compania pe care ați fondat-o.

Suntem jurnaliști, dar și cetățeni ai acestei țări. Consemnăm, dar gândim și înțelegem. Respectăm legile și putem recunoaște abuzul. Abuzul care, astăzi, este împotriva lui Dan Voiculescu.

Ieri a fost împotriva doamnei Maria din Rădăuți. Mâine poate fi împotriva oricărui român.

Iar abuzul nu poate fi ignorat, nu poate fi uitat, nu poate fi iertat!

Dom profesor,

Noi suntem aici!

 

Alessandra Stoicescu
Gabriel Hizo
Adrian Ursu
Oana Stancu
Sabina Iosub
Marius Huc
Lavinia Tudoran
Maria Coman
Trestiana Vanghele
Răzvan Dumitrescu
Dana Grecu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • europa libera ascultam in anii 8o,acuma din germania ma uit la antena 3 si cu mare regret vedem un pui de drac un securist odios scolit de ciausescu,care sia facut o mafie ,securista cu procurorii numiti de el ,kövesy,morar,zegrean,stanciu,haineala toti cu epoletii ,ce facpolitie politica sustinuti de sri,sie,sts,spp,eu fura ,mint,a fost demis in 2o12 cu 53% si repus de slugile lui, basescu trebuie sa raspunda de dosarul flota,alro,nana,casuneanu,mihaileanu ,jaful tarii,judecat ca ciausescu luata averea la eba,ioana,pricop,mircea ,printul paul,bercea,blaga,udrea,si toti care lau sustinut pe criminalul basescu traian securistul turnator din 1973.are dosar.
 • Sunt cu voi,va sustin si nu va descurajati.nu mai este mult si oricum PIPIPICA! Mult a fost,putin mai este si TARA ceasta va intra intr-o normalitate.Soarele va rasari din nou pe strada VOASTRA.
 • FRUMOASA SCRISOAREA INSA TREBUIE SA FI TRAIT IN INTERIORUL ANTENEI CA SA O SIMTI , ASA DE DEPARTE E UN MESAJ CA CINEVA NU E SINGUR LA GREU E SIMPLA CURATA , ASA CA CE SA VA SPUN TINETI APROAPE DE GRUPUL VOSTRU , SI EU SUNT PROPIETAR DE MEDIA SI SIMT CUM ESTE CIND AI PROBLEME DE ORICEFL AR FI ELE , DUCETI VA CRUCEA MAI DEPARTE .
 • iATA LISTA LINGAILOR SI A PUPINCURISTILOR MARELUI HOT-SECURIST-CONDAMNAT..
  Iata o parte din cei mai morali sustinatori al acestui infractor.
  Adaugati la LISTA RUSINII pe scarba de Badea, Gadea (pastorul adventist), Tudor, R. Dumitrescu, Ciuvica, Anraham & comp.
  Rusinea romanilor onesti !
 • ”Dom profesor, noi suntem aici!” Sunt curios cati dintre semnatarii acestei scrisori vor fi la poarta puscariei cand Voiculescu Dan va iesi? Oricat de spalat pe creier ai fi sau oricat de mult c*cat ai manca contra-cost, in ani de zile, oamenii se mai schimba...
 • @Livia Blaga. Draga Livia. Eu am 75 de ani si nu am dosar de colaborare. Nu crezi ca ar trebui sa-ti ceri scuze pentru parerea ta "importanta". P.S Si ca mine sunt f. multi.
 • moraltate cu polaritate inversata sppunea cineva. bine zis.
  aparandu-l slugarnic pe un jegos, s-au umplut de mizerie. acum si peste gat.
 • scrisoarea imi aminteste de scrisorile de adeziune a pionierilor pentru tatucul lor, in care infierau pericolul imperialist si ridicau in slavi socialismul multilateral dezvoltat...ce dor mi-e de timpurile alea, dar poate le vom retrai daca DV va scapa si Ponta va fi la Cotroceni...de abia astept sa cant din nou oda conducatorului iubit...
 • Draga Lavinia, sper din tot sufletul ca ai fost ironica in aprecierea ta la adresa lui"ala mic".nu de alta, dar eu , in calitate de fermier al acestei tari, nu dau nici un scuipat pe el.Poate daca te intrebi "De ce?"Sunt prea multe si prea vaste raspunsurile la intrebarea asta, dar daca vei vorbi cu orice fermier..te va lamuri.
 • Niste huligani media care pozeaza in ziaristi (nu au studii in domeniu si nici realizari); sa nu-mi mentionatia "scoala Varanului" si premiile cumparate....rusine acestor scursuri care se vand pe bani si spun numai minciuni....

Trimite un comentariu