Skip to main content

Mediafax: ANAF a început procedurile de confiscare a imobilelor şi terenurilor Grivco şi Antena

 
Intact sediu
Intact sediu

Intact sediu

Publicitate

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a început procedurile de confiscare a terenurilor şi clădirilor Grivco şi Antena, şi raportează periodic către DNA stadiul procesului de trecere în proprietatea statului a imobilelor indicate în decizia Curţii de Apel Bucureşti, anunţă Mediafax.

„Noi, prin cele două unităţi teritoriale de administrare, Administraţia Sectorului 1 şi Administraţia judeţului Ilfov, am demarat procedurile de executare şi ducerea la îndeplinire a dispoziţiei deciziei Curţii de Apel. Ducem la îndeplinire această sarcină raportând periodic inclusiv DNA, care a instituit mare parte din măsurile asigurătorii, privind stadiul ducerii la îndeplinere a acestor măsuri", a declarat pentru sursa citată preşedintele ANAF, Gelu Ştefan Diaconu.

El a desemnat la nivelul central al ANAF un director general adjunct care coordonează aceast proces, având şi susţinerea de specialitate a Ministerului Finanţelor Publice, întrucât la măsurile de confiscare şi trecere în proprietatea statului procedurile ţin de minister.

"Unitatea care este desemnată să execute nu face altceva decât să solicite înscrierea la cartea funciară în baza titlului executoriu, adică decizia instanţei de judecată. Înregistrarea bunurilor respective ca fiind proprietatea Ministerului Finanţelor Publice. Pocedurile sunt în derulare, nu ştiu cu precizie cât durează", a adăugat Diaconu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus