Skip to main content

Mircea Badea îşi atacă colegii din Intact: Am tot aşteptat de la marile vedete ale trustului o reacţie, fie ea şi minimă, în legătură cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu

 
Badea curte 2
Badea curte 2

Badea curte 2Mircea Badea îşi critică, pe Facebook, colegii din trustul Intact care nu au avut o reacţie, "fie ea şi minimă", la ceea ce realizatorul tv numeşte "abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu".

Publicitate

"Am tot asteptat de la marile vedete ale trustului Intact, si de data asta nu ma refer la Antena3, la o reactie, fie ea si minima, fie doar pe net, in legatura cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu. Nimic. Nimic, nimic. Cred ca am asteptat destul: nici nu va mai veni", a scris aseară Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Ce a mai scris Mircea Badea despre lipsa de reacţie a vedetelor din trustul Intact:

"Ele, vedetele, foarte active altfel, mai cu seama in mediul virtual, isi manifestau sensibilitatea reactionara in legatura cu tot felul de nimicuri zilnice care pentru ele pareau a avea, in mod ostentatiiv chiar, o importanta deosebita. Pe sistemul:"om face noi divertisment modern, cu hahaiala inepta si zgomotoasa, dar ramanem niste costiinte publice vigilente si active".
Pentru ele, vedetele, condamnarea asta dementa a reprezentat, poate, doar un motiv de ingrijorare egoista, spontana :"mie mi se va intampla ceva?!"
Stati linistite, dragi vedete, rezolvam noi ceva si in legatura cu probabila mutare. Voi vedeti-va de vacantele din care postati apusuri, rasarituri si, in general, momente care trebuie sa transmita publicului ca sunteti niste gradini de oameni de succes! Distractie!", a scris Badea.

Mircea Badea a precizat că prin această postare critică nu s-a referit la cineva anume ci la "unanimitate".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • La Simona Gherghe, parerea mea pentru ca daca te uiti pe pagina ei, ea a postat apusuri/rasaturi etc. Sau mai bine spus, ea este una din acele vedete la care se refera, parerea mea.
 • Nu, maria, la cine se refera?
  Mai ales cz a spus ca nu se referă la nimeni in mod special...
 • Sunt toți mahmuri după petrecerea dată la aflarea veştii condamnării Varanului! Încă nu şi-au revenit!
  Sunt sigur că Zaharescu, acolo în Africa de Sud, unde a fost exilat plânge pe rupte! Nu mai vorbesc de noua ordine Mona Segall et. comp, plus Carmen Avram, plâng fără întrerupere de sunt ude din cap până-n picioare!
 • deh, oamenii cu putine capabilitati isi fac probleme ce vor minca si de unde. dar nu e cazul tau, tu poti si trebuie sa fi sef peste gi dea. GO!
 • mirciulicaaa nu toate vedetele de carton din antena 1 pot da cu limba la varan asa cum faci tu.
 • Domnu Voiculescu nu vireaza 5000 de euro degeaba la oameni ...le plateste munca pe care ei o presteaza la firma lui . Nu le plateste pupincurismul decat daca le da imprumuturi pt casa ca lui Gadea . Asa ca mai usor cu patronu plateste ...el dicteaza ..ca nu toti sint sclavi . Patronul plateste munca lor . Ca e apreciata la 5000 de euro pe luna sau la 100 ...e munca lor acolo
 • Poate scot si Buzdugan si Morar o piesa feat Badea -Forza Voiculescu !
 • Daca "Dom' Profesor" ti-ar vira si matale in cont la vreo peste 5.000 de coco asa lunar, ai incepe si matale brusc sa dezvolti probleme de-astea de perceptie a amanuntelor descrise mai sus. :D
 • nasol! n-au sarit sa infiereze cu minie vedetista condmnarea prea iubitului conducator. e chiar strigator la cer!
  une ie vedetele dantan...?
 • Are dreptate Badea. O rectie tot trebuiau sa aiba. Cu siguranta ar trebui sa fie recunoscatori lui Voiculescu pentru nivelul inalt la care au ajuns in cadrul acestui trust.
 • Mircea, pentru mine apusul de soare e infinit mai important decat intreaga viata a lui Voiculescu.
  PS: Voiculescu a fost condamnat nu degeaba ci pentru ca a furat 60 mil de la stat. Intelegi tu asta?...

Trimite un comentariu

sus