Skip to main content

NBC a refuzat să difuzeze un mesaj în memoria lui Robin Williams de la Emmy Awards

 
Robin Williams
Robin Williams

Robin WilliamsLuni seara, Billy Crystal a propus un omagiu cu privire la Robin Williams în timpul premiilor Emmy Awards, dar NBC a refuzat să difuzeze acest moment după ce a dus o campanie anti-suicid, scrie Ozap.com.

Publicitate

Ştirea a făcut înconjurul lumii. La cea de-a 66-a ceremonie a premiilor Emmy Awards, un omagiu emoţionant a fost adus comediantului de către prietenul şi colegul său Billy Crystal. Acesta din urmă a vorbit despre umorul comediantului dispărut amintind de câteva anecdote şi glume pe care Robin i le-a făcut.

"Este foarte dificil să vorbesc despre el la trecut, pentru că era foarte prezent în vieţile noastre", a spus Billy Crystal, vizibil emoţionat.

"Noi vrem să-i celebrăm viaţa şi nu moartea"

"Noi am luat decizia colectivă de a celebra viaţa lui Robin Williams şi nu moartea, mai ales modul în care a murit", a explicat un purtător de cuvânt al postului NBC pentru Hollywood Reporter.

"Ceremonia de la Emmy Awards este un moment de bucurie, iar segmentul "In Memoriam" este important. Noi credem că i-au adus lui Robin un omagiu aşa cum se cuvine. Suicidul este un subiect grav, dar noi am decis să nu ne legăm de acest moment pentru a evoca prevenţia suicidului, mai ales în acest cadru particular", a continuat purtătorul de cuvânt.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • acesta este momentul "in memorian robin williams" de la premiile emmy: https://www.youtube.com/watch?v=jUHV703ZRys

  a durat aproximativ cinci minute, i-a apartinut lui billy crystal.

  daca nu modificati aceasta stire falsa, inseamna ca si alte stiri de pe acest site sunt false si nu mai am ce sa caut aici pe viitor.
 • tot n-ati modificat stirea falsa????

  a avut loc momentul in memoria lui Robin Williams la Emmy. a fost prezentat de Billy Crystal.

  ceea ce a refuzat NBC (conform stirii de pe siteul citat) a fost un mesaj anti-suicid.

  este greu cu traducerea din franceza in romana.
 • nu, nbc a refuzat sa difuzeze un mesaj impotriva sinuciderilor, dupa momentul "in memorian robin williams".
 • Incredibil. În primele 3 fraze sunt 4 greșeli de redactare. Înțeleg că vă grăbiți. Totuși nu scrieți pentru niște vite! :(

Trimite un comentariu

sus