Skip to main content

ONLINE –ul a explodat cu cazul Dan Voiculescu: Peste 10.000 de articole despre Dan Voiculescu într-o săptămână. Vârful, în ziua judecăţii

 
Dan Voiculescu MediaTrust 1
Dan Voiculescu MediaTrust 1

Capturaţi ecranul complet 08.08.2014 185337.bmp

Publicitate

MONITORIZARE. Cazul Dan Voiculescu a explodat în online. Într-o singură săptămână, 4-10 august, au fost generate 10.629 de materiale pe internet, potrivit unei monitorizări a agenţiei mediaTrust.

Cum au fost distribuite?

- Cele mai multe materiale au fost publicate de site-urile de ştiri: 6553 de articole
- Facebook: 2.426 de postări săptămâna trecută
- Twitter: 1.375 de postări
- Bloguri şi forumuri: 275 de menţiuni despre Dan Voiculescu

Dan Voiculescu MediaTrust 1

Vârful de postări a fost, cum era normal, vineri, 8 august, ziua în care s-a dat verdictul de condamnare la 10 ani de închisoare pentru Dan Voiculescu.

Vineri, 4.451 de menţiuni din mediul online s-au referit la procesul lui Dan Voiculescu.

Sâmbătă, numărul a scăzut: 2.210

Dan Voiculescu MediaTrust 2

Monitorizarea a luat în calcul peste 2000 de surse de ştiri online, peste 20.000 de bloguri şi forumuri, conturile publice ale utilizatorilor de Facebook şi Twitter, monitorizate de mediaTRUST în perioada 4-10 august 2014.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mie imi pare bine ca l-au bagat pentru un singur motiv: nu vor mai avea pe cine sa dea vina. Pana acum si daca o baba cadea pe gheata iti spuneau ca e o mistificare a lui Voiculescu. Trei sferturi din gurnalistii din tara asta vor ramane fara obiectul muncii. Celalalt sfert va ramane mai incolo dupa ce il baga si pe Basescu.
  • pai datorita basistilor. astia in afara de voiculescu nu stiu sa scrie altceva
  • Mai dati-l dr..... este istorie, deja! Iar nevasta-sa trebuie sa stie cu cine se marita si ce face barbatul ei! Nu sa se plinga dupa ce-i pedepsit pe merit!

Trimite un comentariu

sus