Skip to main content

Patronul media Dan Voiculescu cere anularea pedepsei

 
Dan Voiculescu
Dan Voiculescu

Dan VoiculescuDan Voiculescu vrea anuarea pedepsei din dosarul ICA. El a depus o contestaţie în anulare. Judecătorii au stabilit termen pentru judecarea acestei cereri pe 14 octombrie, scrie Evenimentul zilei.

Publicitate

Pe 8 august, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani închisoare în dosarul privatizării Institulului de Cercetări Alimentare (ICA). Cererea a fost întregistrată ieri, la Curtea de Apel Bucureşti.

Totodată, lui Voiculescu i se interzic mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. Prin această sentinţă, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa dată de Tribunalul Capitalei la fondul procesului.

Imobile confiscate

Sediul posturilor Antena şi cel al grupului de firme Grivco vor fi confiscate, a dispus prin aceeaşi sentinţă Curtea de Apel Bucureşti. Totodată, magistraţii de la CAB au decis să îi confişte lui Voiculescu şi penthouse-ul din Şoseaua Kiseleff şi au pus sechestru pe mai multe imobile şi conturi bancare ale acestuia. De asemenea, judecătorii au pus sechestru asigurator pe mai multe imobile apaţinând celorlalţi inculpaţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Buna, Adrian. Ai dreptate, am întâmpinat noi câteva dificultăți. Te rog să apeși CTRL+F5. Și ar trebui să-și revină.

    Îți mulțumim că ne-ai semnalat
  • adrian adrian
    tot timpul raman in urma cu informatiile. adica ultima stire care imi apare este aceasta. nu e de la mine de la calculator, este de la voi. lucrul asta se intampla des.
  • kiaburu kiaburu
    voiculescu se lupta in continuare cu nedreptatile facute la comanda lui basescu
  • Robu Williams Robu Williams
    Da, saracul! Sa ii anuleze pedeapsa, sa ii dea musuroiul Antenelor si terenul inapoi si eventual ceva despagubiri. 60-70 de milioane euro. Pe care sa ii duca in groapa precum Patriciu. Bafta, kapitalistule.!

Trimite un comentariu

sus