Skip to main content

Prima TV îşi triplează numărul de jurnale Focus: două jurnale în timpul zilei şi unul seara

 
Livia Graur
Livia Graur

Livia Graur
Livia Graur va prezenta jurnalele din timpul zilei. Sursa foto: TVmania

Publicitate

Postul Prima TV va avea începând de luni de trei ori mai multe jurnale de ştiri pe zi. Potrivit unui anunţ făcut de postul de televiziune deţinut de Cristian Burci, programul Focus va fi difuzat, de lui până vineri, începând cu orele 14.00, 16.30 şi 18.00.

Până acum, Prima TV avea un singur jurnal de ştiri, cel de la ora 18.00.

În primăvara acestui an, Cristian Burci vorbea despre "revenirea pe TV a noilor jurnale ale postului, de la alte intervale orare".

Jurnalele de la ora 14.00 şi de la 16.30 vor fi prezentate de Livia Graur, care se ocupa de rubrica de Meteo.

Focus 18 va fi prezentat în cursul săptămânii de Melania Medeleanu şi, în weekend, de Magda Vasiliu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geony Geony
    Da... A cazut dupa parerea mea de pe locul 3 pe un 6,7 dupa antene, pro, kanal,rtv, dar cred k tocmai asta este ideea sa se relanseze cu fete noi care par foarte ok dar sa vedem daca pot , conteaza mult si oamenii din spate !
  • Titi Titi
    @Oana ti-a preluat ideea observ :))
  • Adi Adi
    Nu credeam ca Prima tv va ajunge atat de jos.
  • Titi Titi
    Crezi ca vor !?Pe italia 1 este ceva asemanator in pauzele publicitare denumit TGcom. Ar fi interesat daca ar folosi exemplu celor de la Canale 5 cu Prima Pagina http://www.dailymotion.com/video/xpmqws_sigle-tg5-prima-pagina-16-9-complete-hq_tv
  • Bing Bing
    prima s-a dus
  • mile mile
    jurnalul de stiri cam peste tot in lume tine 30 de minute
  • oana oana
    am vazut chestia asta aseara la stirile de la ora 18 unde ziceau ca vor fi si 3 mini-jurnale de 60 de secunde,din ora in ora, ceva inedit. eu stau in Irlanda si ne uitam pe BBC unde exista asa ceva, deci nu este chiar ceva unicat. ( https://www.youtube.com/watch?v=V0ECP0cjHq0 ). Ideea insa este super buna, prefer sa vad ce este cel mai important intr-un timp scurt decat sa pierd 1 ora din care 90% sunt informatii inutile.Prezentatoarea pare isteata si este superba.
  • Doru Doru
    Era ai cazul sa aiba mai multe jurnale daca vor sa fie pe podiumul televiziunilor, dar sunt de aceeasi parere ca orele sunt ciudate, era mai bine pe la 7-8 si 14-15 plus 18. Prezentatoarea este foarte frimoasa dar eu cred ca prezenta sportul la Prima.
  • Pandu Pandu
    Tipa a fost la meteo si a disparut. Mie imi place, e frumusica si se prezinta decent. O miscare buna, as spune.
  • Sorin Sorin
    pe siteul prima tv spune ca jurnalele de la 14:00 si 16:30 vor tine fiecare cate 30 de minute
  • Mihai Mihai
    Jurnalele nu sint puse pt audienta ci ca sa arate Burci politicienilor ca are si el jurnale si influenta . Daca ar fi dupa el nu l-ar da nici pe ala de la 18. Oricum vor fi aceleasi stiri in reluare :) Prima reluare ;)
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Destul de penibil.
    Au fost atat de preocupati sa evite concurenta jurnalelor "clasice" de la 13 si 17 (A1 si Pro), incat le-a iesit o redundanta de toata jena. De-abia ce se termina cel de la 16.30 si incepe cel principal, de la 18.
  • boro boro
    Parcă mai aveau un jurnal ce începea la ora 15:00.
  • Cristi Cristi
    Angajaţi mai lipsiţi de logică precum cei de la Prima nu cred că există. Altfel nu-mi explic introducerea unui jurnal de ştiri la ora 16.30 (care bănuiesc că ajunge să se termine undeva aproape de 17.15) şi începerea următorului în 30 de minute, la 18.00. Plus că cel de la 14 e aruncat doar aşa, ca să fie şi el p-acolo.

    Mai bine începeau dimineaţa c-un prim buletin (de la 07.00), cel de seară (de la 18.00) şi încă unul de noapte (de la 23.00). Şi cu ocazia asta, scăpau şi de grafica aia dezastruoasă, atât de statică şi de banală, parcă ar fi o bucată de carton lipită de ecran.

Trimite un comentariu

sus