Skip to main content

Pro Cinema va difuza Seinfeld în locul serialul Friends

 
Seinfeld
Seinfeld

SeinfeldSitcom-ul “Seinfeld” care îi are ca protagonişti pe Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Jason Alexander şi Michael Richards).

Publicitate

Începând din 1 septembrie, Pro Cinema reia difuzarea serialului care a rulat la americani între anii 1989-1998, de luni până vineri, de la ora 21.00. Seinfeld va fi difuzat în locul altui serial de succes, Friends.

Jerry Seinfeld e vedeta „serialului cu cel mai mare succes al tuturor timpurilor”. Jerry şi prietenii lui, Elaine, George şi Kramer (st.), locuiesc la New York, iar în fiecare episod cei patru au parte de întâmplări hilare, la care oricine se poate raporta.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mai putin si reapar Arma Mortala 1...,Home Alone 1,2.. apoi Die Hard 1,2...nu ca antena1 ar fi mai departe..
  • Mie imi pare bine ca se reia Seinfeld, cred c[ nici acum u am vazut toate episoadele.
  • Stiu ca se reia si la aia...Prima da ce a dat Pro tvul in urma cu ani buni, de atitea ori...degeaba reclamam...ca apare vreun destept care ne recomanda sa mergem la cinema ori sa ne abonam la Voyo ori la HBO, daca vrem filme noi si de calitate. Oameni rai, ce sa le zici...
  • iar la antena 1 le reiau de 4-5 ori pe an :( chiar nimeni nu mai ofera nimic nou in materie de filme
  • Ai dreptate...nu i-am vazut de ceva vreme nici pe Bundy, nici Dadaca...oare cum le-ar fi scapat desteptilor de la Pro Cinema?
  • Ar trebui reluat si Familia Bundy.
    Ce alte seriale vor mai fi in aceasta toamna la ProCinema ?
  • Asa...dupa Seinfeld va urma Mash...dupa Mash se intoarce Friends...si tot asa...numai seriale unul si unul, ca mai toate flimele reluate a cinspemia oara de Pro tv si Pro Cinema...oare sefilor Pro tv li se pare normal sa vedem seria Rambo de cel putin doua ori pe an...si seria filmelor reluate periodic poate continua cu multe-multe ale exemple...

Trimite un comentariu

sus