Skip to main content

Schimbare de conducere la Realitatea TV: Edward Pastia, noul director executiv al postului

 
Edward Pastia
Edward Pastia

Edward Pastia

Publicitate

Realitatea TV trece prin noi schimbări. Noul director executiv al postului de televiziune este Edward Pastia.

Până acum, Edward Pastia era senior editor Realitatea TV şi realizator – Academia de evaziune (vineri) şi Perspectiva (duminica).

Edward Pastia a venit la Realitatea TV în 2012. Înainte de postul de ştiri, a fost redactor-şef în divizia de business a grupului Intact. A lucrat 13 ani în grupul Intact.

După plecarea împreună cu echipa de la Săptămâna financiară şi fin.co, s-a ocupat de proiectul independent Finanţiştii.

Contactat de Paginademedia.ro, Edward Pastia a confirmat numirea în poziţia de director executiv.

Mura Fânculescu, director executiv până acum, va fi director de proiect şi se va ocupa de proiecte precum campanii media sau proiecte de dezvoltare.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Popescu Cristian Popescu Cristian
    Rares Bogdan aduce tot ratingul la Realitatea . Se pare ca axeasta miscare ascunde alte jocuri de culise ale lui Gusa !!! Oare s-a refacut lantul de iubire a lui Gusa cu PSD-ul. Pana una alta , fiind in opozitie , nu face decat sa piarda foarte multi bani . Ceea ce e clar , vad ca incearca sa-i scoata pe tusa pe ORESTE si Rares Bogdan.
  • OBSERVATOR MEDIA @ Realitatea OBSERVATOR MEDIA @ Realitatea
    Pastia este un om constiincios dar nu se va ridica niciodata la nivelul unui director executiv. Chiar ma mir cum a acceptat, dat fiind faptul ca este si prieten cu Mura Frinculescu de ani de zile, au lucrat impreuna la Antena 1 si acum este chiar caraghios sa credem ca nu este un aranjament. Poate este chestie de bani, ca el nu se ridica nici macar la nivelul ei!
  • Maria Maria
    De acord, dar "i-mi" spui si mie cine e "kkrau" ?
  • mariana mariana
    mie i-mi place acum realitatea insa nu pot sa-l urmaresc pe rares bogdan, este prea arogant, plictisitor, prea machiat parca'i papusa de cauciuc si nu ma uit la emisiunile lui, cind il are pe kkrau zici ca o are pe mama dumnealui in fata.
  • zenovius zenovius
    E. Pastia mi se pare un om tare moale, dar cred ca a intrat in jocurile ,,de putere' murdare ale lui rares bogdan, pacuraru si ale atotstiutorului si datatorului cu parerea, Cozmin horia gusa. Va dati seama ce e pe acolo??! 10 cu mapa, 2 cu sapa. Multi directori, multe fatuci paralele cu televiziunea la pupitre. Si asta din vina cui? Raspunsul se afla la geopoliticianul cu aspect de taran dintr-o carciuma! RUSINE GUSA! SI TU VEI FI CA VOICULESCU...IL VEI LUA CU TINE SI PE TOVARASUL R.BOGDAN !!!
  • ion ion
    Imi pare o miscare buna. Singurul care strica ratingul este Rares B....
  • Livia Pila Livia Pila
    Ce ii lipsea chelului? Tichia de margaritar? Ce ii lipsea Televiziunii falimentare a lui Cozmin Gusa? Un director in plus. Realitatea tv are acum trei in unul. O tichie, un chel, un director in plus. Si pe Rares Bogdan pe post de adaos comercial, iar pe Lavinia Sandru in loc de TVA! Cu cit mai iminent falimentul, cu atit mai multi directori! Ziaristi sunt tot mai putini.

Trimite un comentariu

sus