Skip to main content

UPDATE. Mircea Badea, în sala de judecată la procesul lui Dan Voiculescu. Mihai Gâdea a venit în jurul orei 13.00 la Curtea de Apel

 
badea
badea

badea

Publicitate

UPDATE. Între timp, în sala în care se judecă procesul lui Dan Voiculescu a venit şi Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3 şi realizator Sinteza zilei, după cum a anunţat HotNews.ro. Mai devreme a venit şi Felix Rache, realizator al pastilei Deziluzia optică la Antena 3.

mihai gadea _ antena 3

Realizatorul Mircea Badea a mers astăzi la Curtea de Apel pentru a participa la procesul în care Dan Voiculescu, fondatorul Intact, este judecat pentru privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Badea a apărut la Curtea de Apel în jurul orei 10.20, fără a face declaraţii presei.

De altfel, realizatorul emisiunii În gura presei a declarat încă de aseară că se gândeşte să participe la şedinţa de astăzi. Badea: „Eu m-aş duce mâine la proces. Şi m-aş duce mâine la proces pentru că eu sunt cetăţean, şedinţa este publică, deci am dreptul să mă aflu ca orice alt om”, a declarat Badea la emisiunea de aseară. „Vreau să văd tot ce se întâmplă pentru că nu vreau să uit o secundă şi nu vreau să uit pe nimeni din toată ecuaţia asta”, a mai adăugat Badea în pasa de la Sinteza zilei.

REACŢIE. Mircea Badea, către reporterul Cristi Vasilcoiu: „Cum să-ţi spun mai clar că mi-e scârbă de tine”

Reamintim că astăzi are loc un nou termen în dosarul în care Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, este acuzat de procurorii DNA ca a privatizat fraudulos Institutul de Cercetari Alimentare (detalii AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea ai facut scoala de jurnalism la trustul varanului?
    Ai invatat in abc juranlismului ce este o stire?
    Cine? Ce? Unde? Cand? De ce? Cum?
  • Si asta e stire? Ati omis sa spuneti de cite ori merge la buda si cit timp sta acolo raspopitul...
  • au facut prospectii pentru studioul local, se pregatesc sa faca emisiuni din spatele gratiilor :))))
  • Comicul Badea si-a vandut sufletul si familia (tot neamul lui lucreaza in Antena 3) varanului securist!!
  • Vrea sa fie sigur ca dupa ce se pronunta sentinta poate sa mai dea o limba-n fund celulei cancerigene inainte sa intre in uscarie.
  • Vestitul comic al antenelor vrea să se asigure că se închide postul unde prestează...

Trimite un comentariu

sus