Skip to main content

VIDEO. 25 de reclamaţii la CNA pentru limbajul vulgar al lui Badea şi pentru gesturile obscene de pe TV

 
mircea badea (3)
mircea badea (3)

mircea badea (3)

Ieşirile necontrolate ale lui Mircea Badea de la TV, după ce a fost enervat câteva seri la rând de câţiva motociclişti şi un biciclist care i-a strigat Badea la puşcărie, au atras emisiunii În gura presei şi o serie de reclamaţii.

Astfel,Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit în ultimele zile un număr de 25 de sesizări care reclamau limbajul agresiv al vedetei Antenei 3.

Ieri, la amiază, erau în jur de cinci reclamaţii pe acest subiect, iar până astăzi numărul acestora a crescut la 25.

Cum s-a ajuns aici. În ultimele două săptămâni, Mircea Badea şi-a prezentat emisiunea din faţa clădirii Antenei 3 din Băneasa, în semn de protest faţă de punerea sub sechestru a sediului.

Astfel, timp de câteva ediţii realizatorul TV a început să-i critice pe motocicliştii care treceau prin zona Băneasa, chiar prin locul unde acesta îşi făcea emisiunea, şi îşi turau motoarele. Totul a culminat miercuri seara când mai mulţi motociclişti au încercat să-i bruieze emisia lui Badea. Într-un moment, în timpul pasei de la Sinteza zilei, Badea s-a ridicat de la birou, cu o bâtă în mână, cu intenţia de a ataca un motociclist care l-a deranjat. „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimişti, pate când îşi agită el pârţâitoarea aia, se lipeşte dracu de un stâlp şi se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (...) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (...) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate şi să le sărim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Într-un alt moment, când motociclistul a trecut din nou prin faţa sediului Antena 3, Badea i-a arătat acestuia semne obscene şi l-a înjurat.

Mircea Badea amenintat cu puscaria in direct de un trecator from Bacugan20 on Vimeo.

Citeşti:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Monica Angela Monica Angela
    Pentru basescu nu mai depunea nimeni reclamatii cand batea copii sau cand injura oamenii ..
  • Catalin Balasa Catalin Balasa
    Sa luam atitudine! Sustine cauza cu o reclamatie precompletata catre CNA pe https://www.youtube.com/watch?v=ZqCH9TPGF-g
  • cris cris
    https://www.facebook.com/video.php?v=292961627561813&set=vb.100005439338320&type=2&theater&notif_t=video_comment
  • maria maria
    cand ma gandesc cata incredere avea raposata Jeana Gheorghiu in viitorul lui Mircea Badea pe care il cunostea de copil... probabil s-ar rasuci in mormant daca ar vedea cat a decazut el - atat ca "jurnalist" cat (mai ales), ca om. Si nu cred ca banii pe care ii primeste de la Voiculesti pot compensa ce a pierdut Mircea Badea (si ce nu va mai putea recupera niciodata)...
  • 1qlee 1qlee
    puteti continua aici
    http://cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html
  • Liliana Liliana
    Indiferent cate reclamatii se vor face la CNA nu se va intampla absolut nimic.Ponta a dat functii inalte doar celor care il vor proteja mediatic,politic,judiciar.Am ajuns la concluzia ca Ceausescu a fost mic copil pe langa acest individ.Nu mai sper nici macar in ideea ca se va mai schimba ceva din toamna.Soarta Romaniei este hotarata.Multumim milioanelor de admiratori ai lui Ponta.

Trimite un comentariu

sus