Skip to main content

VIDEO. 25 de reclamații la CNA pentru limbajul vulgar al lui Badea și pentru gesturile obscene de pe TV

 

mircea badea (3)
Ieșirile necontrolate ale lui Mircea Badea de la TV, după ce a fost enervat câteva seri la rând de câțiva motocicliști și un biciclist care i-a strigat Badea la pușcărie, au atras emisiunii În gura presei și o serie de reclamații.

Publicitate

Astfel,Consiliul Național al Audiovizualului a primit în ultimele zile un număr de 25 de sesizări care reclamau limbajul agresiv al vedetei Antenei 3.

Ieri, la amiază, erau în jur de cinci reclamații pe acest subiect, iar până astăzi numărul acestora a crescut la 25.

Cum s-a ajuns aici. În ultimele două săptămâni, Mircea Badea și-a prezentat emisiunea din fața clădirii Antenei 3 din Băneasa, în semn de protest față de punerea sub sechestru a sediului.

Astfel, timp de câteva ediții realizatorul TV a început să-i critice pe motocicliștii care treceau prin zona Băneasa, chiar prin locul unde acesta își făcea emisiunea, și își turau motoarele. Totul a culminat miercuri seara când mai mulți motocicliști au încercat să-i bruieze emisia lui Badea. Într-un moment, în timpul pasei de la Sinteza zilei, Badea s-a ridicat de la birou, cu o bâtă în mână, cu intenția de a ataca un motociclist care l-a deranjat. „Prietene, dacă-l prind pe ăsta, va fi cel mai mare rating din istoria emisiunii. Dar, hai să fim optimiști, pate când își agită el pârțâitoarea aia, se lipește dracu de un stâlp și se rezolvă cazul”, a spus Mircea Badea.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (...) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (...) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate și să le sărim cu picioarele pe cap”, a mai afirmat Badea.

Într-un alt moment, când motociclistul a trecut din nou prin fața sediului Antena 3, Badea i-a arătat acestuia semne obscene și l-a înjurat.

Mircea Badea amenintat cu puscaria in direct de un trecator from Bacugan20 on Vimeo.

Citești:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • https://www.facebook.com/video.php?v=292961627561813&set=vb.100005439338320&type=2&theater&notif_t=video_comment
  • cand ma gandesc cata incredere avea raposata Jeana Gheorghiu in viitorul lui Mircea Badea pe care il cunostea de copil... probabil s-ar rasuci in mormant daca ar vedea cat a decazut el - atat ca "jurnalist" cat (mai ales), ca om. Si nu cred ca banii pe care ii primeste de la Voiculesti pot compensa ce a pierdut Mircea Badea (si ce nu va mai putea recupera niciodata)...
  • Indiferent cate reclamatii se vor face la CNA nu se va intampla absolut nimic.Ponta a dat functii inalte doar celor care il vor proteja mediatic,politic,judiciar.Am ajuns la concluzia ca Ceausescu a fost mic copil pe langa acest individ.Nu mai sper nici macar in ideea ca se va mai schimba ceva din toamna.Soarta Romaniei este hotarata.Multumim milioanelor de admiratori ai lui Ponta.

Trimite un comentariu