Skip to main content

Zgonea: Sunt de acord să dezbatem în regim de urgenţă formarea CA al SRR şi Cartea albă a Apărării

 
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

Valeriu ZgoneaPreşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că va da curs solicitării ACL de a dezbate în regim de urgenţă formarea unui nou Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, precum şi Cartea albă a Apărării, menţionând că este de acord cu dezbaterea, scrie Mediafax.

Publicitate

"Astăzi (miercuri, n.r.) am primit o nouă sesizare pentru Biroul permanent reunit din partea ACL la care voi da curs. Sunt ş ieu de acord să dezbatem în regim de urgenţă formarea unui nou Consiliu de Administraţie la Radiodifuziune şi să dezbatem Cartea albă a Apărării. Sunt «pentru»", a spus Zgonea.

El a arătat că şi primul-ministru Victor Ponta i-a confirmat că atât el, cât şi Guvernul sunt în favoarea luării unei astfel de decizii.

"O să discut astăzi cu domnul Tăriceanu, astfel încât vom lua decizia să convocăm dacă nu vineri, bănuiesc că luni vom convoca Biroul permanent reunit", a spus Zgonea.

Liderii grupurilor parlamentare ale PDL şi PNL au depus, mirecuri, o solicitare de convocare de urgenţă a Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului, pentru adoptarea Raportului privind Carta Albă a Apărării 2013 şi a unei hotărâri a Parlamentului privind desemnarea CA al SRR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus