Skip to main content

2 Septembrie. Mediafax Monitorizare: Candidaţii la Preşedinţie, după topul apariţiilor în media - Ponta, Iohannis şi Udrea pe primele locuri

 
ponta la bruxelles
ponta la bruxelles

Publicitate

Sursa foto: Mediafax foto/ AFP
Sursa foto: Mediafax foto/ AFP

ANALIZE. Victor Ponta şi Kelemen Hunor sunt singurii candidaţi la Preşedinţie care au crescut ca număr de apariţii media în săptămâna precedentă, iar Elena Udrea coboară un loc în top, ajungând pe locul al treilea, după Klaus Iohannis, relevă o analiză realizată de Mediafax Monitorizare.


În săptămâna 25-31 august, au scăzut ca număr de apariţii şi menţiuni în media Călin Popescu Tăriceanu, Dan Diaconescu, Cristian Diaconescu, Gheorghe Funar, Ioan Ghise, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Szilagy Zsolt şi Elena Udrea. În top a fost inclus şi William Brânză, care şi-a anunţat candidatura la funcţia de şef al statului, din partea Partidului Ecologist.
ANALIZĂ Mediafax Monitorizare: Candidaţii la Preşedinţie, după topul apariţiilor în media - Ponta, Iohannis şi Udrea pe primele locuri


SERIAL NOU. Regizorul danez Lars von Trier va realiza un serial TV în limba engleză, care se va numi "The house that Jack built" şi se va bucura de o distribuţie internaţională, se arată pe site-ul zentropa.dk, notează Mediafax.
Informaţiile despre noul proiect al lui Lars von Trier au fost făcute publice de producătorul Louise Vesth, de la Zentropa - compania de film a regizorului danez -, în timpul unei conferinţe de presă pentru "Nymphomaniac Vol. II", care a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia (27 august - 6 septembrie).
Lars von Trier va realiza un serial TV în limba engleză


CERERE. Companiile de telecomunicaţii cer relaxarea legislaţiei europene în privinţa traficului de date pe internet, acuzând UE că se concentrează prea mult pe norme care limitează activitatea operatorilor de telefonie şi prea puţin pe măsuri care să reducă dominaţia unor giganţi ca Facebook sau Google, scrie Mediafax.
Operatorii de telefonie contestă propunerile companiilor de internet pentru instituirea unei aşa-numite "neutralităţi a internetului", susţinând ca măsura ar afecta afacerile şi ar descuraja lansarea de noi produse şi tehnologii, precum maşinile fără şoferi.
Operatorii telecom vor reguli mai stricte în UE pentru companii ca Facebook şi Google

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus